Hållbarhet och samhällsansvar står i fokus inom allmännyttan. De allmännyttiga bostadsföretagen fungerar som motor i områdesutveckling och bidrar själva, eller i samverkan med andra, till trygga och hållbara bostadsområden. Samtidigt är de en långsiktig och stadig aktör på sin lokala och regionala marknad som bidrar till ökad tillväxt för sin kommun och region.

Bolagen ligger i framkant på tekniksidan med behov av att utveckla avancerade tekniska lösningar som gör både boendet och förvaltningen bättre och enklare. Miljöarbetet står högt upp på bolagens agenda och de arbetar för att skapa ett mer miljövänligt boende och med större miljömedvetenhet i byggprocessen.

Över 300 företag att välja mellan

De lite mer än 300 medlemmarna hos oss på Sveriges Allmännytta har över 14 000 medarbetare. Men de kommande åren behöver de anställa många nya medarbetare. Det innebär att utvecklingsmöjligheterna för dig som är ung och söker dig ut i arbetslivet nu är stora.

Sök direkt via företagens webbar, eller titta på de lediga tjänster som finns här på sidan.

Allmännyttans traineeprogam – för dig som är nyutexaminerad

Allmännyttans traineeprogram är ett ettårigt traineeprogram där du är anställd vid ett av våra medlemsföretag. Som trainee får du en gedigen introduktion till fastighetsbranschen, i synnerhet till allmännyttan och det samhällsansvar som företag tar. Du får dessutom en rivstart på din karriär och många insikter på kort tid, genom att uppleva helheten i branschen när du på plats får se hur andra bostadsföretag arbetar.

Du bygger ett nätverk i branschen och har stort erfarenhetsbyte, både med andra traineer, föreläsare och kollegor. Du får övergripande kunskap inom många tunga områden som en högskoleutbildning inte täcker, utvecklas som person och verkar i ett tydligt sammanhang där du är en viktig och betydelsefull spelare.

Läs mer om Allmännyttans traineeprogram

Sök efter er nästa kollega via oss!

Smart, smidigt och exklusivt för alla våra medlemsföretag – sök nya medarbetare genom annonsering hos Sveriges Allmännytta. Annonserar du hos oss syns du både här på webben och i vårt nyhetsbrev som når över 14 000 mottagare – en målgrupp som är intresserad av allmännyttan. Kostnaden är 5 000 kronor exklusive moms för en månad.

Är du intresserad av att platsannonsera kontaktar du kommunikationsenheten på Sveriges Allmännytta på kom@sverigesallmannytta.se.