Placeholder

Vill du utveckla bostadshyresmarknaden som hyresexpert på Sveriges Allmännytta? Hyresexperten bevakar utvecklingen i sitt ansvarsområde och erbjuder bland annat stöd i hyressättningsfrågor, medverkar vid behov i lokala hyresförhandlingar, medlar och bereder ärenden till Hyresmarknadskommittén. Arbetet innebär även att ansvara för att ta fram och genomföra utbildning inom expertområdet hyror samt driva utveckling i samarbete med medlemsföretagen med fokus på en väl fungerande hyresmarknad för bostäder.

Bakgrund

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsekonomi, ekonomi eller juridik. Du har dessutom bred erfarenhet från självständigt förhandlingsarbete och hyresförhandlingar avseende bostäder. Du har goda kunskaper inom hyresförhandlingsfrågor och fastighetsekonomi samt god förmåga att tolka avtal.

För att vara framgångsrik i uppdraget är du analytisk med förmåga att hitta ekonomiskt hållbara lösningar. Då du företräder både Sveriges Allmännytta och enskilda medlemsföretag i förhandlingarna är god samarbetsförmåga, tydlighet och lyhördhet är en förutsättning för att lyckas med detta

Om dig

Vi ser gärna att du är affärsmässig, tycker om att arbeta nära kunder och har lätt att skapa förtroendefulla relationer. Du behöver vara pedagogisk, både i större och mindre sammanhang för att driva utveckling inom ditt expertområde. Vi tror att du trivs i en dynamisk miljö som präglas av hög kvalitet och som uppmuntrar samarbete.

Kontakt och ansökan

Urvalet sker löpande och vi uppmanar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 16 augusti 2020. Välkommen med din ansökan, du skickar cv och personligt brev till jobb@sverigesallmannytta.se. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta HR-specialist Sari Carlsson på mejl sari.carlsson@sverigesallmannytta.se.