Arbetsbeskrivning

I rollen som uthyrare kommer du att arbeta med hela uthyrningsprocessen av våra objekt. Det blir din uppgift att uppfylla vår strävan att få nöjda hyresgäster och en effektiv uthyrningsprocess. Du har tät kontakt med kunder och bostadssökande genom telefon, e-post och besök, vilket ställer stora krav på servicekänsla och en positiv inställning. Du kommer även att hantera störningar och oriktiga hyresförhållanden.

Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete där du i din roll kommer att representera vårt företag i en omväxlande och stimulerande miljö där ditt arbete ska spegla vår verksamhets uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett team av tre, ni samarbetar och är behjälpliga i reception.

Personliga egenskaper

I ditt arbete kommer du att möta människor i alla åldrar och från världens alla hörn. Du måste vara lyhörd och ha förståelse för deras olika behov och situationer. Därför söker vi dig som har ett naturligt och enkelt sätt att kommunicera, som kan hantera många uppgifter samtidigt, ta personligt ansvar som något positivt och som trivs med att arbeta med människor. Du är noggrann och punktlig, har hög arbetsmoral och kan hantera olika situationer som kan uppstå.

Du har godkända betyg från gymnasiet och erfarenhet från administration och kundservice. Det är meriterande om du har kunskaper i hyreslagen. Du är van dataanvändare och har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Hantera hyresavtal för bostäder, lokaler, p-platser, garage, förråd mm
  • Kontraktsskrivning, uppsägningar, nyckelhantering
  • Hantera störningar
  • Hantera oriktiga hyresförhållanden
  • Visning av lägenheter

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, där arbetet är förlagt på helgfria vardagar. Tillträde i juni 2021.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Vi hanterar urvalsprocessen löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas tillsammans med CV och personligt brev till jobbansokan@nynasbo.se

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Berit Eriksen, tel: 08-52068707.

Logotype för Nynäshamnsbostäder med en stiliserad fyr.

AB Nynäshamnsbostäder är ett helägt kommunalt aktiebolag. Vi äger och förvaltar 2 293 hyreslägenheter i Nynäshamns kommun. Årsomsättningen uppgår till 189,9 miljoner kronor och vi har idag 25 anställda.