Arbetsuppgifter

I denna tjänst arbetar du på enheten Akademi tillsammans med sex kollegor. Du arbetar även i nära samarbete med företagets experter samt servicefunktion. I din roll som utbildningskoordinator fokuserar du på att löpande administrera de nätverksträffar, kurser och konferenser som organisationen anordnar. Du arbetar i flera olika system och program, och dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Ansvar för administration kring deltagarprocessen, till exempel anmälningar, kallelser, fakturering, utvärdering etc.
  • Uppdatering av webb och bildhantering i WordPress och Photoshop
  • Att stötta dina sex projektledarkollegor i den löpande administrationen
  • Ansvar för dialog med deltagare och föreläsare
  • Support vid digitala kurser i Zoom
  • Möjlighet att driva och påverka utvecklingen av vårt arbetssätt

Du tillbringar dina dagar på Sveriges Allmännyttas kontor vid Slussen, men medverkar även vid externa konferenser, ibland på andra orter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och som tidigare arbetat i en administrativ roll, gärna med utbildningar, och som känner dig trygg i att sätta dig in i system och program. Du har goda kunskaper inom Officepaketet och har med fördel erfarenhet från InDesign, Photoshop och WordPress. I rollen arbetar du även i CRM-systemet Lime. Hos våra medlemmar är arbetsspråket svenska och ett krav för tjänsten är därför att du talar och skriver flytande svenska.

För att trivas i denna administrativa roll tror vi att du är en noggrann, strukturerad och organiserad person med god prioriteringsförmåga. Du är flexibel, och har en lösningsfokuserad och prestigelös inställning till de problem eller uppgifter som uppstår.

Eftersom du arbetar i nära samarbete med kollegor och även har stora interna och externa kontaktytor söker vi dig som är kommunikativ, hjälpsam och mån om att leverera i tid, med kvalitet och service. Vidare bidrar du med god stämning på företaget, är social och har en positiv inställning.

Övrigt

  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning
  • Sista ansökningsdag: 23 maj

Din ansökan innehållande cv och personligt brev skickar du till: jobb@sverigesallmannytta.se

För mer information och frågor om rekryteringsprocessen – kontakta HR-specialist Sari Carlsson via e-post: sari.carlsson@sverigesallmannytta.se  

Välkommen med din ansökan!

 

Kort om Sveriges Allmännytta och Allmännyttan Akademi
Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för över 300 kommunala och privata bostadsföretag i Sverige. Enheten Allmännyttan Akademi genomför cirka 250 fysiska och digitala nätverksträffar, kurser och konferenser för 7000 deltagare per år.