Vad vi kan erbjuda

Som medarbetare hos oss på Sveriges Allmännytta ges du möjlighet att göra skillnad för våra medlemmar och dessutom verka opinionsbildande. Du blir del av en expertgrupp som besitter stor kunskap och erfarenhet inom ekonomi, juridik och hyresfrågor. Vi har dessutom en familjär och engagerad stämning med stort hjärta för medlemmarna och deras frågor!

Om rollen

Rollen innebär att ge stöd och råd till våra medlemmar inom ekonomi- och skatteområdet. Du kommer även ges möjlighet att arbeta fram remissvar och bedriva opinionsarbete gentemot beslutsfattare. Vidare kommer du att hålla i medlemsutbildningar, delta på nätverksträffar och bedriva omvärldsbevakning. Resor förekommer i samband med medlemsutbildningarna.

Vem söker vi

Vi söker dig som har en ekonom- eller juridikexamen eller motsvarande med relevant arbetslivserfarenhet från fastighetsföretag, revisionsbyrå, konsultföretag, myndighet eller liknande. Du ska ha arbetat brett med redovisning, moms och skatt inom fastighetsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att hålla utbildning eller föredrag. Vidare behärskar du god svenska i både tal och skrift.

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är social, gillar att samarbeta och att du tycker om att stötta andra med din specialistkunskap. Du har en god förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda relationer. Vi ser det som en självklarhet att du dessutom är en driven och ansvarstagande person.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0700 – 25 62 06, karin.steenstrup@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande, så ansök gärna idag via den här sidan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för över 300 allmännyttiga kommunala och privata bostadsföretag som äger, förvaltar och bygger hyresbostäder i hela landet. Sveriges Allmännytta stöttar sina medlemmar med utbildningar, konferenser och rådgivning. Vi främjar medlemsföretagens intressen genom att bevaka bostadspolitiken, besvara remisser och på andra sätt framhäva hyresbostädernas viktiga roll i samhället. Vi vill att arbetet ska bidra till en ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbar samhällsutveckling.