Är du rätt person för uppdraget är detta en unik möjlighet. Här får du chansen att leda och vidareutveckla Kungsörs mest framgångsrika bostadsbolag med en god ekonomi och ett välskött fastighetsbestånd.

Kvalifikationer

För att vara rätt person för det här uppdraget har du en eftergymnasial utbildning inom teknik och ekonomi eller motsvarande samt har erfarenhet av arbete i fastighetsbolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du har god förståelse för ekonomi och finansiering.

Personlighet

Du är självgående och trygg i din roll. Du är intresserad av att hitta konstruktiva lösningar och van att leda verksamheter. Du är analytisk och kommunikativ samt lyssnar in gruppen innan beslut fattas. Vidare utövar du ett gott, tillitsbaserat och inkluderande ledarskap. Som ledare är du relationsskapande, initiativtagande, lyhörd och prestigelös.

Ansökan och kontakt

Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via den här sidan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Frågor om tjänsten besvaras på telefon 010-207 01 50 (vardagar kl 9.00-10.00, menyval 3).

L

Kungsörs Fastighets AB är kommunens största bostadsbolag, med 11 medarbetare. Vi har byggt bostäder sedan slutet av 1940-talet och bygger just nu ytterligare nya bostäder. KFAB har 820 av kommunens cirka 1 150 hyresrätter. Dessa består av lägenheter i hyreshus, radhus och trygghetsboenden. Vi har för framtiden stora behov av underhållsinsatser, då många av våra fastigheter är till åren komna.

Vi sätter hyresgästerna i fokus och har vid varje genomförd hyresgästenkät erhållit resultat som visar på nöjda hyresgäster. Detta har vi uppnått med en lokal förvaltning och engagerad personal.

Hos KFAB har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet.

Vi är ett kommunalt bolag, detta innebär att vi arbetar tillsammans med kommunen i många frågor. Vi är kopplade till kommunens målarbete, vilket innebär att vi sätter egna mål kopplade till kommunens övergripande målsättningar.

Kungsörs Fastighets uppdrag är att äga, förvalta och utveckla bostäder i Kungsörs kommun. För att nå kommunens övergripande mål att vi bli 9 000 invånare till 2025 har vi som uppgift att bygga 80 nya bostäder till 2025.

Kungsörs kommun är en ekokommun, därför är det viktigt att vi kontinuerligt följer upp frågor kopplade till vår miljö. Både i vår förvaltning och i vår planerade nyproduktion. Läs mer på www.kfabkungsor.se