Hos oss får du möjlighet att utvecklas samt växa i din professionella roll. Vi har högt förtroende för våra medarbetare vilket ger dig stor möjlighet till eget ansvar och flexibilitet. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med stor samhällspåverkan och har en god sammanhållning där vi ställer upp för varandra. Vi erbjuder goda förmåner och värnar om att alla medarbetare har god balans mellan arbete och privatliv.

Nu söker vi en projektledare som skall leda underhållsprojekt, stora som små, hela vägen från planeringsstadie till slutskede. Du kommer ingå i enheten ombyggnad men också ha ett nära samarbete med förvaltningsorganisationen.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda arbetet i underhålls- och ombyggnadsprojekt
  • Leda utredningar av underhållsbehov
  • Verka som projektledare med ansvar för det tekniska, ekonomiska, kvalitets- och miljöresultatet av projektet
  • Svara för att tekniska lösningar i byggprocessens samtliga skeden genomförs enligt gällande lagar, förordningar och krav samt interna regler
  • Svara för arbetsmiljöfrågor i projekt enligt delegation
  • Svara för ekonomin för respektive projekt
  • Ansvara för kontakt med Stadsbyggnadskontoret och övriga myndigheter
  • I slutskedet bevaka så att besiktningsanmärkningar blir åtgärdade samt drift- och underhållsinstruktioner och relationshandlingar för bygg- och markarbeten upprättas
  • Arbeta som stöd inom projekt- och teknikfrågor åt vår förvaltningsorganisation

Vi söker dig som

Har relevant utbildning, förslagsvis inom bygg eller teknik samt har erfarenhet av projektledning. Det är meriterande om du har en bakgrund från entreprenör-, konsult- eller fastighetssektorn. Rollen förutsätter att du har en grundläggande förståelse för processen och byggnadsteknik inom ROT-projekt. Du tycker om att arbeta med underhåll av fastigheter, har goda ledaregenskaper, kunskap om samordningsansvar och sträver efter förvaltningseffektiva samt långsiktigt hållbara lösningar med god kvalitet i alla led. B-körkort krävs för tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom

Fastighetsunderhåll och reparation, är certfierad inom projektledning och/eller har utbildning inom ekonomi.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag. Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och som gillar att samarbeta med dina kollegor och medarbetare. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och tycker om att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Du är lyhörd och lyssnar på din omgivning samtidigt som du är kommunikativ.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Intervjuer kommer att ske löpande under hela processen. Det innebär att beslut om anställning kan tas tidigare än sista ansökningsdag (31 oktober). Sök via den här sidan.

Svenska Bostäder söker projektledare

Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Tillsammans med vårt dotterbolag Stadsholmen äger och förvaltar vi cirka 28 800 hyreslägenheter och mer än 5 000 kommersiella lokaler. Vi är för närvarande cirka 340 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby Centrum. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 75 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm.
Är du intresserad av att komma i kontakt med våra fackliga representanter https://www.svenskabostader.se/karriar/lediga-jobb/

Kontaktperson

Karin Åkerström
Biträdande ombyggnadschef
08-50837144
karin.akerstrom@svenskabostader.se