Att jobba som utbildningsadministratör

Enheten Allmännyttan Akademi genomför cirka 250 fysiska och digitala nätverksträffar, kurser och konferenser för 8 000 deltagare per år.

Du arbetar i nära samarbete med dina sex kollegor samt internservice. Som utbildningsadministratör fokuserar du på att löpande administrera nätverksträffar, kurser och konferenser som vi anordnar. Du arbetar i flera olika system/program och dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Ansvar för administration kring deltagarprocessen, som till exempel anmälningar, kallelser, fakturering och utvärdering
  • Uppdatering av webb och bilder i WordPress och Photoshop
  • Att stötta dina projektledarkollegor i den löpande administrationen
  • Ansvar för dialog med deltagare och föreläsare
  • Support vid digitala kurser i Zoom
  • Möjlighet att driva och påverka utvecklingen av vårt arbetssätt

Du tillbringar den mesta tiden på kontoret vid Slussen i centrala Stockholm, men medverkar även vid externa konferenser, ibland på andra orter.

Är du den vi söker?

Vi tror att du har som minst en gymnasieutbildning och tidigare arbetat i en administrativ roll, gärna med utbildningar, och känner dig trygg i att sätta dig in i system och program. Du behöver ha goda kunskaper inom Officepaketet och har med fördel erfarenhet av programmen Photoshop och WordPress. I rollen arbetar du även i CRM-systemet Lime. Hos våra medlemmar är arbetsspråket svenska och krav för tjänsten är därför att du talar och skriver flytande svenska.

För att trivas i denna administrativa roll tror vi att du är en noggrann, strukturerad och organiserad person med god prioriteringsförmåga. Du är flexibel samt har en lösningsfokuserad och prestigelös inställning till arbetsuppgifter och utmaningar som uppstår. I och med att du arbetar i nära samarbete med kollegor – samt har stora interna och externa kontaktytor – söker vi dig som är kommunikativ, hjälpsam och mån om att leverera i tid med kvalitet och service. Vidare bidrar du med god stämning på arbetsplatsen, är social och har en positiv inställning.

Vad erbjuder vi dig?

Vi sitter i fina lokaler intill Slussen i centrala Stockholm. Här är vi cirka 50 medarbetare med olika kompetenser som alla arbetar för att skapa nytta för våra medlemsbolag. Det gör vi bland annat genom att erbjuda stöd i olika frågor för medlemmarna. Vi är dessutom en intresseorganisation, vilket innebär att vi bevakar och representerar de allmännyttiga bostadsfrågorna politiskt.

Hos oss arbetar du under stort eget ansvar, med goda möjligheter till en flexibel arbetsvardag. Här arbetar vi enligt ett aktivitetsbaserat arbetssätt, som innebär att arbetsuppgifterna står i centrum för vilken arbetsplats på kontoret som passar för dagen.

Trygg start med fadderprogram

Som ny på jobbet hos oss möts du av ett utförligt introduktionsprogram tillsammans med en fadder. På så vis lär du känna en medarbetare från en annan enhet direkt, samtidigt som du får en trygg start på din tid hos oss.

Förena nytta med nöje

Förutom att vi känner att vi gör skillnad och skapar nytta i vårt arbete har vi också en hel del kul ihop. Hos oss kan du till exempel vara med i konstföreningen eller hälsogruppen.

Ansök senast 30 juni

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, heltid. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information och frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Sari Carlsson via sari.carlsson@sverigesallmannytta.se.
Ansökan sänder du till jobb@sverigesallmannytta.se.

Välkommen med din ansökan!

Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisationen för 318 allmännyttiga kommunala och privata bostadsföretag som bygger och förvaltar hyresbostäder i hela landet. Tillsammans har de över 945 000 hyresbostäder. Vi bistår våra medlemmar så att de kan vara långsiktiga och konkurrenskraftiga aktörer på bostadsmarknaden. På så sätt bidrar vi gemensamt till en hållbar utveckling – ekonomiskt, miljömässigt och socialt.