Din dag som samordnare för social hållbarhet

Som samordnare kommer du att jobba i olika team, bestående av dina kollegor som jobbar med projektledning, förvaltning och uthyrning av våra bostäder. Tillsammans med personal på de tre distriktskontoren utvecklar du processer, planerar aktiviteter och finns ute i våra bostadsområden.

Du arbetar ständigt med att ligga steget före, inventerar vad vi gör idag, utvärderar och kommer med förslag på framtida projekt som ger resultat på längre sikt. För att komma dit behövs det underlag som statistik och omvärldsbevakning, vilket du ansvarar för att ta fram.

Du bevakar, initierar och analyserar möjligheter till utveckling och driver förändring tillsammans med kollegorna på Telge Bostäder. För att trivas i rollen är du en person som brinner för att skapa goda relationer med människor, föreningar och organisationer som bidrar till en tryggare och positiv utveckling av våra stadsdelar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuellt.

Mer om arbetet som samordnare inom social hållbarhet

En vanlig arbetsdag kan bestå av att följa vårt hållbarhetsarbete och ta fram förslag på hur vi kan utveckla och förstärka vårt stora sociala engagemang i våra bostadsområden. Det operativa arbetet utför du tillsammans med vår personal på distriktskontoren. Trygghet är ett av våra prioriterade områden, där du blir en viktig spelare.

Inför vår framtida planering av nya bostadsområden bidrar du med erfarenheter när vi förtätar och bygger nytt samt förbättrar och utvecklar processer för att möta kundens behov. De nyetablerade distrikten är en förändring mot ett större lokalt fokus och en viktig plattform. Det innebär att du behöver arbeta i nära samverkan med distrikten för att kunna stötta upp i socialt hållbara frågor. Parallellt med detta operativa arbete har du ett långsiktigt strategiskt perspektiv.

Du ansvarar och driver olika projekt med grund i ovanstående inom bolaget. Det kan gälla såväl bostadssociala insatser och projekt i olika former, som ansvar för bolagets medverkan i olika samverkansprojekt. Kvälls- och helgjobb förekommer i tjänsten vissa dagar i månaden.

Det här är du

Vi söker dig som är genuint intresserad av hållbarhet – både vad gäller sociala, ekonomiska och etiska frågor samt miljöfrågor. Du är noggrann, nyfiken, tänker nytt, jobbar långsiktigt och har en hög servicenivå. Du är också duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Du tycker det är roligt att vara med och utveckla verksamheten och du förstår vikten av att samarbeta.

Du är trygg och skapar engagemang och delaktighet inom organisationen för att tillsammans med personalen på Telge Bostäder och Telge Hovsjö nå våra gemensamma mål. Ditt arbetssätt är nära och tydligt kommunikativt och du har lätt för att skapa samarbeten med andra, både inom och utanför din organisation.

Vi ser att du har en god analytisk förmåga, är kund- och resultatinriktad och har en god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift. Du behöver också kunna växla mellan att vara operativ och strategisk. Våra kärnvärden – öppen, enkel, modig och personlig – är viktiga för oss och vi vill att du känner dig bekväm med dem.

Krav

 • Tidigare dokumenterad erfarenhet från socialt hållbarhetsarbete
 • Dokumenterad erfarenhet av att skriva underlag till utredningar och rapporter
 • God förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och i skrift
 • Vana av att hantera Office-paketet
 • B-körkort
 • Genomförd och godkänd gymnasieutbildning

Meriter

 • Erfarenheter kring att medverka till tryggare och bättre bostadsområden
 • Utbildning med social inriktning på gymnasienivå eller högre
 • Flerspråkig
 • Erfarenhet av budgetarbete
 • Erfarenhet av projektledning

Det här är vi

Välkommen till Telge Bostäder, en del av Telgekoncernen. Vi förenar smarta affärer med samhällsnytta och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden.

Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag med uppstickarkultur, samtidigt som du får tryggheten av en stor koncern.

Din arbetsdag kommer att präglas av att utveckla och förbättra för våra nuvarande och framtida hyresgäster. Du kommer att få ett stort mått av frihet under ansvar, bra förmåner och friskvårdsbidrag. Du kommer även att få stöttning och uppbackning i din karriär, i ett bolag med högt i tak så att idéer och människor har plats att växa. Telge Bostäder är ett HBTQ-certifierat bolag och i hela koncernen arbetar vi aktivt med inkludering och mångfald.

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig. Vi arbetar löpande med den här rekryteringen, skicka därför din ansökan via den här sidan så snart som möjligt och allra senast den 22 oktober 2021. Varmt välkommen att bli en av oss!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten: kontakta Gülseren Bûyûkbalik, chef social hållbarhet på telefon 08-550 228 29.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen: kontakta Marina Brunsärn, HR-strateg, på telefon 08-550 231 20.
Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08-550 220 00.