Är du rätt person för uppdraget är detta mer eller mindre en unik möjlighet. Här får du möjligheten att leda och vidareutveckla ett av landets mest framgångsrika bostadsbolag med en god ekonomi och ett välskött fastighetsbestånd. Förutsättningarna är med andra ord mycket goda, men ambitionerna är höga och därmed också kraven på fortsatt utveckling.

Vätterhems uppdrag är att äga, förvalta och utveckla moderna hem i Jönköpings kommun. Företaget äger och förvaltar idag cirka 8 700 lägenheter. Byggmålet är att starta minst 200 nya bostäder varje år för att täcka behovet av bostäder i ett växande Jönköping.

Nu söker vi dig som förstår bolagets roll i samhället med ett starkt kundfokus och att samverkan med kommunen och övriga aktörer är en förutsättning för att skapa trygghet och attraktiva stadsdelar. Som person har du:

  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Förmåga att utöva ett gott tillitsbaserat, inkluderande ledarskap
  • God förståelse för ekonomi och finansiering
  • Lyhördhet
  • Prestigelöshet
  • Förståelse för mjuka värden
  • Samverkansorientering

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B executive, och är du intresserad av ytterligare information eller vill diskutera tjänsten är du välkommen att kontakta:

Anders Stegersjö, tel 0704-280265 alt. anders.stegersjo@asb-executive.se eller
Conny Besterman, tel 0706-181162 alt. conny.besterman@asb-executive.se

Sista ansökningsdag är den 7 maj.

 

Logotype för Vätterhem

Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med drygt 200 medarbetare uppdelade på fyra förvaltningsområden som tillsammans arbetar för att utifrån vår vision utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun.

Vi sätter hyresgästerna i fokus och har över 88 procent nöjda hyresgäster och omsätter cirka 700 miljoner kronor. Mycket tack vare lokal förvaltning och att vi utför våra tjänster med personal i egen regi.

Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vi är sedan 2015 certifierade som en bra arbetsplats av Great place to work och strävar efter att år 2023 vara Sveriges ledande bostadsbolag och arbetsplats med flest nöjda hyresgäster och medarbetare.