Placeholder

Till kommunikationsavdelningen här på Sveriges Allmännytta, tidigare SABO, söker vi nu en grafisk formgivare. Du får sju engagerade kollegor som arbetar med opinionsbildning och kommunikation till medlemsföretagen. Kommunikationsavdelningen på Sveriges Allmännytta är en inhousebyrå som arbetar både operativt och strategiskt.

Rollbeskrivning

Som grafisk formgivare ansvarar du för att producera allt från rapporter och handböcker till annonser och konferens- och mässmaterial. Vid framtagningen av materialet görs kontinuerliga avstämningar med övriga medarbetare inom organisationen, så det är viktigt att ha känsla för service och att vara prestigelös.

Sveriges Allmännytta, som tidigare hette SABO, står inför ett stort arbete med att ta fram en ny visuell identitet. Du kommer att vara en mycket viktig del i förändringsarbetet och kommer att driva detta projekt tillsammans med dina kollegor.

I rollen ingår även att självständigt vara kommunikatör i projekt som experter inom Sveriges Allmännytta driver.

Erfarenhet

Du bör ha några års erfarenhet som grafisk formgivare av såväl digital som tryckt produktion från exempelvis en kommunikationsavdelning, inhousebyrå eller reklambyrå. Du har tidigare erfarenhet av en varumärkesresa med framtagande av en ny grafisk profil. Det är en fördel om du har vana som projektledare och att driva flera projekt samtidigt.

Du har mycket goda kunskaper i Adobes program InDesign, Illustrator, Photoshop och Officepaketet (inklusive Powerpoint). Du behöver ha baskunskaper i Premiere och tidigare ha arbetat med rörligt och webb. Om du även skriver, illustrerar och fotograferar är det en fördel.

Som person är du självgående, van att arbeta i ett högt tempo och trivs med att ha kollegor omkring dig.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten? Vänd dig till Emeli Haage, senior consultant på Hammer & Hanborg
Telefon: 072-329 03 67
E-post: Emeli.Haage@hammerhanborg.com

Ansökan

Urvalet sker löpande och vi uppmanar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt via den här sidan