Placeholder

Snabb start i karriären

Allmännyttans traineeprogram ger dig en unik start på din karriär och förutsättningar att utvecklas till en nyckelspelare på ett allmännyttigt bostadsföretag, oavsett om din inriktning är ekonomi, bygg, teknik, miljö, kommunikation eller samhällsansvar. Du har antingen nyligen tagit din examen, eller så har du viss arbetslivserfarenhet.

Traineeprogrammet pågår under ett år. Du anställs redan från början på ett av landets över 300 kommunala bostadsföretag för en specifik tjänst och har sedan din hemvist på det företaget under hela året. I programmet ingår fem gemensamma utbildningsmoduler där du får träffa traineer från andra delar av landet. Det ger dig en möjlighet att snabbt sätta dig in i branschen.

Lediga tjänster

Fastighets AB Förvaltaren söker miljösamordnare, Sundbyberg

Brinner du för miljöfrågor och vill vara med att utveckla Sveriges snabbast växande kommun? Då ska du söka traineeplatsen som miljösamordnare hos Förvaltaren.

Svenska Bostäder söker Verksamhetsutvecklare, Stockholm

Du kommer att arbeta med arbeta med verksamhetsutveckling hos ett av landets största bostadsbolag.

Svenska Bostäder söker biträdande Installationsledare VVS, Stockholm

Du kommer att arbeta med arbeta med ombyggnadsprojekt hos ett av landets största bostadsbolag. Låter det spännande? Sök här!

Svenska Bostäder söker biträdande projektledare nybyggnad, Stockholm

Du kommer att arbeta med arbeta med nybyggnadsprojekt hos ett av landets största bostadsbolag. Låter det spännande? Sök här!

Stångåstaden söker systemtekniker, Linköping

Som trainee hos Stångåstaden med nätverksfrågor. Du kommer att ingå i ett teknikerteam om fyra personer där du främst jobbar med administration av datanät för fastighetsautomation och skalskyddssystem. Låter det spännande? Sök här!

Uppsalahem söker trainee inom hållbarhet, Uppsala

Som trainee på vår hållbarhetsavdelning kommer du få jobba med hållbarhetsfrågor nära Uppsalahems hållbarhetschef Anna Freiholtz som med sin gedigna erfarenhet och engagemang fått sitt namn på listan över de 100 mäktigaste personerna inom hållbarhetssverige.

Huge söker junior projektledare, Huddinge

Vill du utvecklas i rollen som junior projektledare i ett företag där du är en del av utvecklingen i Huddinge Kommun? Då ska du söka den här tjänsten.

Gavlegårdarna söker trainee inom förvaltning, Gävle

Är du intresserade av fastighetsbranschen och förvaltning av hyresgästens boende? Då ska du läsa mer här!
Länkar och dokument