Vi erbjuder dig en kvalificerad och självständig tjänst samtidigt som du är integrerad i verksamheten och jobbar nära oss andra i bolaget. Vi är på en förändringsresa för att förbättra och utveckla oss och du kommer att i högsta grad vara delaktig i den.

Vi behöver en person som gillar att jobba strategiskt och analytiskt. Du ska ha flera års erfarenhet av redovisning och ekonomistyrning/controlling och erfarenhet av fastighetsekonomi är meriterande. För att lyckas med ditt arbete behöver du vara trygg, ärlig och ha lätt för att kommunicera med både kollegor, styrelse, ägare och andra intressenter.

Din roll

Som ekonomichef hos oss har du helhetsansvar för bolagets ekonomi.

Du kommer att utföra och leda arbeten inom redovisning och verksamhetsstyrning. Exempel på uppgifter är

  • Prognoser och budgetarbete
  • Upprätta tertial- och årsbokslut
  • Moms- och skattefrågor
  • Uppföljning och avstämningar till VD och styrelse
  • Utredningar, analyser och investeringskalkyler
  • Finansiering

Du kommer även att jobba med personalekonomi gällande till exempel löner, försäkringar och pensioner.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi på en eftergymnasial nivå och har flera års erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom fastighetsbranschen eller likvärdig bransch. Du ska vara van att göra både prognoser, analyser och kalkyler. Du ska även vara van att jobba nära verksamheten. Du behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Det krävs god datorvana inom Officepaketet samt affärs- och ekonomisystem. Du behöver kunna prioritera inom arbetsuppgifter utifrån behov och för att hålla deadlines. Som individ ska du gilla och drivas av att förändra och utveckla så väl dig själv som bolagets processer.

Du rapporterar direkt till VD. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Ansökan

Vi jobbar med rekryteringen löpande, men vill ha din ansökan senast den 20 december 2019. Tjänsten söker du genom att mejla ditt cv och personliga brev till VD Ulrika Ericsson, ulrika.ericsson@treklovern.se Vid eventuella frågor ring på 0435-12107.

Treklövern Bostads AB är det allmännyttiga bostadsbolaget i Klippans kommun och ägs till 100 procent av kommunen. Vi har drygt 1 000 lägenheter och står för cirka 17 procent av bostadsmarknaden i kommunen. Bolaget har idag 12 medarbetare och är en viktig spelare för kommunen att förverkliga sin vision om att ge kommuninvånarna en bra plats att bo och må bra på!