Vilka är vi?

Alfta-Edsbyns Fastighets AB finns i Ovanåkers kommun, i hjärtat av Hälsingland. Vi är ett helägt fastighetsbolag som ägs av Ovanåkers kommun och verkar inom Allmännyttan. Vi har idag ca 1 600 lägenheter för uthyrning, varav ca 650 finns i Alfta och ca 950 finns i Edsbyn. Utöver våra hyreshus förvaltar vi även fastigheter åt Ovanåkers kommun, där vi jobbar med olika delar av driften. Vårt huvudkontor finns i Alfta och vi förvaltar också industrilokaler i vårt systerbolag Alfta Industricenter AB.

Vid Aefab arbetar vi med att bygga, förvalta, utveckla och skapa attraktiva boenden för en ökad inflyttning till kommunen. Företaget har ca 65 anställda som arbetar med allt ifrån ledning, administration, lokalvård, fastighetsförvaltning och byggnadsteknik till el- och driftsfrågor samt kommunikation- och marknadsfrågor.

Vad ska du göra?

Som driftchef kommer du att vara chef och ledare för driftavdelningen hos oss, där du också ingår i ledningsgruppen. Du kommer att ha budget-och personalansvar över din avdelning och arbetsledare, där medarbetarna arbetar med både inomhus- och utomhusskötsel av våra fastigheter. I din roll förväntas du arbeta med strategisk utveckling och planering, du är målstyrd och har ett helhetsperspektiv där du får dina medarbetare att samarbeta och utföra sina uppdrag på bästa sätt, utifrån en god arbetsmiljö med våra kunder i fokus.

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet som ledare med personal-och budgetansvar. Du har goda kunskaper och meriter inom ledarskap och du värdesätter en god arbetsmiljö.

Vi tror att du har tidigare arbetslivserfarenheter inom fastighetsbranschen eller annan bransch där du skaffat dig kunskaper inom fastighetsförvaltning.

Vidare tror vi att du har en högskole-eller universitetsexamen inom fastighetsområdet, eller annat där du kan beskriva hur du vidare förvärvat dessa kunskaper i kombination med din examen.

Du är van att hantera dator, mobil och vanligt förekommande digitala plattformar samt innehar B-körkort. Flytande svenska i tal och skrift.

Vi kan erbjuda dig en roll med stora möjligheter till utveckling och samarbete över olika yrkesgrupper, där du är en viktig kollega i vårt strategiska utvecklingsarbete. Hos oss får du goda förutsättningar för personal-och friskvård, där vi gärna hittar på saker tillsammans för att stärka sammanhållning och hälsa.
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning
  • Individuell lönesättning tillämpas
  • Tillträdesdatum enligt överenskommelse, snarast möjligt
  • Kontor: Huvudkontoret i Alfta
  • Alfta-Edsbyns Fastighets AB strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Elin Lindberg, HR- och miljöchef
Tel: 0271-575 35
eller
Per Wiklander, tf VD/ekonomichef
Tel: 0271-575 28

 

Skicka in din ansökan via formuläret, där du bifogar CV samt personligt brev, din ansökan skall vara inskickad senast 2023-05-31

 

Välkommen med din ansökan!