Arbetsuppgifterna

Arbetsuppgifterna är traditionella inom ekonomiområdet med ekonomisk rapportering, finansiering, budget och bokslut. Statistikinlämning till SCB och Sveriges Allmännytta hör också till uppgifterna, men även att vara bollplank till vd och övriga chefer i ekonomifrågor. Du har personalansvar för ekonomi/kundtjänst och kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp och föredrar ekonomifrågor inför styrelsen.

Kvalifikationer

Om du vill bli vår ekonomichef har du sannolikt en ekonomiutbildning på högskolenivå, gärna med redovisning som bas. Du har arbetat i en liknande roll tidigare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med löner, och ett eller flera av våra system: Visma Control, Momentum Fastighet, Insikt och Capego.

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som kan skapa förtroende och har lätt för att uttrycka dig professionellt i tal och skrift. Vi vill att du är noggrann i det du gör och driver på i processer, samtidigt som du är pedagogisk och har ett intresse av att utveckla våra medarbetare och processer. Du är prestigelös då andra arbetsuppgifter kan förekomma utifrån vår lilla organisations behov.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@salabostader.se märkt ”Ansökan ekonomichef” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är den 23 juni 2024.

Mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bernard Niglis, vd, 0224-858 14 eller Eva-Lena Lidström, 0224-858 15. Facklig företrädare är Mikaela Jansson (Vision), 0224-858 07.

Salabostäder är ett kommunägt bostadsföretag i Sala. Vi är störst i Sala när det gäller hyresrätter med cirka 2 750 lägenheter. Vi är cirka 40 anställda i en organisation med stort kundfokus. I vårt bolag ser vi förändring och anpassning som ett normalt tillstånd eftersom vi vill vara attraktiva både för våra hyresgäster och som arbetsgivare.