Allmännyttan nummer 2, 2020

En aktuell branschtidning

Vi reder ut och ger perspektiv på viktiga branschfrågor, skapar debatt och sätter agendan i bostadsfrågorna. Tidningen Allmännyttan fokuserar på fördjupningar och reportage för att kasta ljus över allmännyttans frågor. De snabba och dagsaktuella frågorna kommer i första hand att publiceras här på sverigesallmannytta.se och i Sveriges Allmännyttas övriga digitala kanaler.

Tidningen riktar sig till alla som arbetar i allmännyttan, men även till styrelser, politiker och alla andra som är intresserade av bostadsfrågor. Tidningen Allmännyttan innehåller både reportage och fördjupningar om frågor som berör just allmännyttan, intervjuer med allmännyttigt folk – och en del hel tips och råd från bostadsföretag som prövat nya vägar. Du får möta många engagerade representanter för allmännyttiga företag, och därtill experter från kommuner, myndigheter, forskningsvärlden och organisationer.

Prenumeration

För medlemsföretag i Sveriges Allmännytta är tidningen kostnadsfri och den distribueras både till förtroendevalda och anställda inom allmännyttan. För dig som inte arbetar inom allmännyttan finns det möjlighet att prenumerera på papperstidningen mot en avgift. Eller få den digitalt, genom att fylla i den blå rutan nedan.

Använd det orangea formuläret lite längre ned på sidan för att prenumerera. Där får du mer information om kostnader – och, om du är anställd i allmännyttan och vill få ett eget ex till ert kontor, är det bara att skriva upp dig!

 

Allmännyttan nummer 1, 2020

 

Allmännyttan nummer 4, 2019

Allmännyttan nummer 3, 2019

Allmännyttan nummer 2, 2019

Allmännyttan nummer 1, 2019

Allmännyttan nummer 4, 2018

Allmännyttan nummer 3, 2018

Allmännyttan nummer 2, 2018

Allmännyttan nummer 1, 2018

Allmännyttan nummer 4, 2017

Allmännyttan nummer 3, 2017

Allmännyttan nummer 2, 2017

Allmännyttan nummer 1, 2017

Distribution av tidningen

Våra medlemmar bestämmer själva hur många exemplar av tidningen de önskar. Har du frågor – kontakta allmannyttan@sverigesallmannytta.se. Till styrelsemedlemmar skickas tidningen i första hand hem i brevlådan. För anställda skickas tidningar till respektive kontor för intern spridning. Men det går också att få tidningarna skickade till personalens hemadresser, mot en portoavgift.

Trevlig läsning!

Annicka Istemo, chefredaktör
Anna Karin Wallberg, ansvarig utgivare