Rena hus – en digital städkurs
Detta är en digital kurs som du kan genomföra när det passar dig.
1 licens(er)
- +
= 595 kr / 745 kr
(priser exkl moms)
Köp licens(er)

Rena hus – lär dig städa med hjälp av en app

Lär dig grunderna i städning genom en app direkt i din mobil, eller i din dator. Vi har skapat en app med en kurs i städmetodik, där du som användare på ett pedagogiskt sätt lär dig olika delar inom den vardagliga, regelmässiga städningen. Målet är att höja kunskapsnivån inom städområdet, genom att vi använder ett gemensamt språk och gemensamma städmetoder.

Mikroinlärning

Genom mikrolärande, pauser, quiz och repetition ökar förmågan att ta till sig ny kunskap. Varje kapitel i kursen består av en handfull lektioner som tar cirka 10 minuter att gå igenom. Därefter pausas kursen till nästa dag då nya lektioner finns upplagda i appen. Metodiken innebär att du får feedback direkt. Hela kursen tar totalt cirka 50-60 minuter att genomföra.

Den digitala kursen vänder sig till dig som precis blivit anställd som städare – den passar som en första introduktion till städning och ger dig kunskap på ett lättåtkomligt och pedagogiskt sätt. Du kan när som helst och var som helst gå in i appen och få ny kunskap. Du kan dock bara svara på en och samma fråga en gång i appen.

Du betalar för en licens per användare och den är giltig i ett år. Du kan självklart beställa flera licenser vid ett och samma tillfälle.

Gratis demoversion


Nyfiken på appen? Få bättre förståelse och se hur kursen är upplagd genom att ladda ner vår gratis demoversion. Uppge dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så får du inloggningsuppgifter och mer information.

Vid köp av 1 till 9 licenser: 595 kr/st (ej medlem 745 kr/st), 10+ licenser vid ett och samma tillfälle: 495 kr/st (ej medlem 645 kr/st)

Handledartips

Ett tips till dig som handledare/chef för städpersonal är att samtidigt använda handboken Rena hus. Då kan ni tillsammans diskutera de olika städmetoderna. Den digitala kursen grundar sig i handboken Rena hus som vi på Sveriges Allmännytta tagit fram i samarbete med Städbranschen Sverige. Du hittar handboken här.

Relaterade trycksaker