Tid: 14.00-16.00

Så skapar vi trygga och hållbara livsmiljöer 

Häng med på Allmännyttans fastighetsvecka i maj. Under två timmar varje dag får du de senaste nyheterna inom fastighetsutveckling, goda exempel från andra bostadsbolag i landet och massor med inspiration och ny kunskap. Vi kommer att ta upp frågor som rör allt från nyproduktion och renovering till stadsdelsutveckling, mobilitet och trygghet och annat som bidrar till hållbara livsmiljöer.

Strategier för att öka byggandet

Vi kommer att presentera viktiga förslag och strategier för att öka byggandet i Sverige och berätta om spännande pågående projekt. Dagarna kommer att ha olika teman såsom Allmännyttan som samhällsbyggare, att bygga nytt och prisvärt, att bygga hållbart och att renovera smart.

Program för dagarna kommer inom kort.

Medverkande

Sofia Heintz
Sofia är civilingenjör och tekn. lic i byggnadsstatik och driver frågor som bidrar till hållbart samhällsbyggande, där Allmännyttans Kombohus är en viktig del. Hon har lång erfarenhet av olika roller i bygg och fastighetsbranschen och har jobbat både som byggentreprenör och beställare.
Jonas Högset
Jonas är chef för enheten Fastighet & Boende på Sveriges Allmännytta, är utbildad civilingenjör och har över 15 års erfarenhet från branschen i olika roller. Hos Sveriges Allmännytta driver han utveckling med målet om en hållbar samhällsbyggnad.
Lena Liljendahl
Lena är expert inom frågor om hur allmännyttan bidrar till social hållbarhet. Hon är engagerad i bland annat hyresgästkommunikation, boinflytande, stadsdelsutveckling och integration.
Martin Ingvarson
Martin arbetar som expert inom lokalfrågor och började på Sveriges Allmännytta under försommaren 2020. Han har lång erfarenhet av stadsutveckling ur ett lokal- och verksamhetsperspektiv, både som konsult och fastighetsägare.
Karl Törnmarck
Carl Ståhle
Carl jobbar med digitaliseringsfrågor, de nya beteenden, affärsmodeller och ändrade förutsättningar som kommer därav.
Fredrik Törnqvist
Fredrik Törnqvist har många års erfarenhet av ledande befattningar i fastighetsbranschen och är sedan 2013 vd för AB Stångåstaden i Linköping. Fredrik är även ordförande i Sveriges Allmännyttas Byggherreråd.

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
25–28 maj i Digitalt
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
2 400 kronor för medlem
4 200 kronor för övriga
För medlemsföretag: De första fem deltagarna från samma företag betalar fullt pris. Blir ni fler än så deltar övriga kostnadsfritt.
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 3 maj
Icon/Utbildning/lunch Created with Sketch.
Vad ingår
Livesändning via videoplattformen zoom. Dokumentation via länk.

Undrar du något?

placeholder+image
Anna Treschow
Anna Treschow är projektledare för utbildningar och konferenser.