Det är inte bara Allmännyttan som pratar digitalisering

I varje hörn av Sverige, i varje bolag pågår stora och små initiativ till förändring. Den förändring som digitaliseringen har skapat påverkar hela vår verksamhet, i stort och i smått. Under det år som gått har Allmännyttan gjort oerhörda framsteg under guidning av Digitaliseringsrådet och den Agenda för digitalisering som tagits fram.

Nu samlas vi igen för att fokusera på de nya affärsmodeller, beteenden och samhällen som vi ser skapas i digitaliseringens spår. Denna gång kommer vi inte bara att blicka framåt utan även ta avstamp i en hel del goda exempel från det år som gått.

Digitalisering NU – konferensen är och kommer att vara en nödvändig del i bostadsbolagens strategiska arbete framåt. Här får du nätverka med lösningsfokuserade, engagerade och utvecklingsinriktade människor från hela bostadsorganisationen.

En samhällsförändring som vi kan leda

Digitalisering ligger på mångas läppar men det viktiga är vad digitaliseringen kan ge upphov till. Vad skapar det för nya beteenden, nya affärsmodeller, nya möjligheter som vi inte ens kunde drömma om för några år sedan. Under två dagar får du ny kunskap, inspiration och möjligheter till diskussion kring hur vi som bostadsbolag kan leda förändringen i fastighetsbranschens digitalisering. När vi i Allmännyttan drar åt samma håll så följer branschen. Vi kommer att nätverka med alla de som har kommit långt eller de som bara är i startgroparna på sin förändringsresa.

Förutsättningar för digitalisering

Under det senaste året har vi lagt grunden och jobbat med förutsättningarna för digitaliseringen. Vi kommer att titta närmare på vad som hänt med allt från fastAPI, mobil inomhustäckning och nya KO2.0 modellen. Några spännande bolag kommer stå på scen och berätta om sina resor.

Allmännyttans Digitaliseringsinitiativ

En av slutsatserna i Digitaliseringsrådets arbete samt viktig del i Agendan var att kunna accelerera digitaliseringen. Sedan augusti har vi ett team på plats för att kunna hjälpa, driva och stötta medlemsbolagens digitaliseringsresa.  Vi får träffa teamet som inte bara ska leda och inspirera oss utan även öka tempot, så att vi kan dra nytta av digitaliseringen i omvärlden.

 

Medverkande

Paulina Modlitba Söderlund
Moderator för konferensen
Alexander Ståhle
Terese Sudheesh-Skärvagen
Carl Ståhle
Anders Nordstrand

Praktisk information

Datum och plats
21–22 oktober i Stockholm
Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35
Visa på karta
Pris
6 400 kronor för medlem
10 % rabatt fr o m 4:e deltagaren från samma företag vid anmälan innan 31 augusti.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 20 september
Boende
Försäkra dig om hotellrum i god tid Sveriges Allmännytta ombesörjer inte rumsbokning.
Vad ingår
I avgiften ingår alla måltider och dokumentation.
Målgrupp
Vd, ledningsgrupp, styrelseordförande eller ledamot, strategiskt ansvariga