Varmt välkommen till två fullspäckade dagar med energi- och klimatfrågor i fokus.

Konferensen innehåller frågor om energi- och effekteffektivisering, arbete med fossilfrihet, förnybar energi, klimatkrav i nyproduktion, renovering och förvaltning samt klimatsmart boende. Konferensen går av stapeln i Lund och genomförs tillsammans med vårt värdföretag Lunds Kommuns Fastighets AB (LKF).

Målet är att du som arbetar med drift, energi – och klimatfrågor i allmännyttan, både strategiskt och praktiskt, ska bli stärkt i ditt arbete och komma hem med inspiration, nya idéer och bekantskaper. Det gör vi genom att lyfta högaktuella frågor, sprida goda exempel, skapa forum för nätverkande och erfarenhetsutbyte.

Vi varvar konferensen med föredrag, studiebesök och möjlighet att besöka utställare, allt för att du ska få med dig så mycket som möjligt från konferensen.

Konferensen kommer att hållas på Scandic Star Lund. Anläggningen är Svanenmärkt och ambitionen är att konferensen ska bli så klimatsmart som möjligt.

Allmännyttans Klimatinitiativ – ett gemensamt upprop inom allmännyttan med syftet att bidra till klimatomställningen genom ambitiösa mål, samverkan och aktivt erfarenhetsutbyte.

Välkomna!

 

Medverkande

Catarina Rolfsdotter-Jansson
Moderator för konferensen
Rebecka Carlsson
Inspirationsföreläsare
Gabriella Castegren

Praktisk information

Datum och plats
19–20 november i Lund
Scandic Star Lund, Glimmervägen 5
Pris
6 400 kronor för medlem
9 200 kronor för övriga
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 18 oktober
Boende
Försäkra dig om hotellrum i god tid Sveriges Allmännytta ombesörjer inte rumsbokning. Hotellrum finns reserverade på flera hotell i Lund. Mer information kommer i samband med bekräftelsen.
Vad ingår
I avgiften ingår kaffe, luncher och middag.

Undrar du något?

placeholder+image
Gabriella Castegren
Gabriella Castegren är expert på energifrågor.
placeholder+image
Pernilla Liljestrand
Pernilla Liljestrand är projektledare för utbildningar, evenemang och konferenser.