Två fullspäckade dagar med energi- och klimatfrågor i fokus

Konferensen innehåller frågor om energi- och effekteffektivisering, arbete med fossilfrihet, förnybar energi, klimatkrav i nyproduktion, renovering och förvaltning samt klimatsmart boende. Konferensen går av stapeln i Skellefteå och genomförs tillsammans med vårt värdföretag Skebo, Skelleftebostäder AB.

Bli stärkt i ditt arbete

Syftet med konferensen är att du som arbetar med klimat, energi och förvaltningsfrågor i allmännyttan, både strategiskt och praktiskt, ska bli stärkt i ditt arbete och komma hem med inspiration, nya idéer och bekantskaper. Det gör vi genom att lyfta högaktuella frågor, sprida goda exempel, skapa forum för nätverkande och erfarenhetsutbyte.

Hur?

På konferensen varvar vi med föredrag, studiebesök och möjlighet att besöka utställare, allt för att du ska få med dig så mycket som möjligt från konferensen. Konferensen kommer att hållas på The Wood Hotel och Sara Kulturhus, ett klimatklokt hus som producerats lokalt av skog från regionen och knyter an till Skellefteås långa tradition inom träbyggande. Solceller och effektiv energianvändning bidrar ytterligare till att minimera husets klimatavtryck.

Allmännyttans Klimatinitiativ – ett gemensamt upprop inom allmännyttan med syftet att bidra till klimatomställningen genom ambitiösa mål, samverkan och aktivt erfarenhetsutbyte.

Medverkande

Åsa Andersson
Åsa är vd i Skebo sedan 2016 och befinner sig mitt i den samhällsomvandling som pågår i spåret av de stora industrietableringarna som sker i Skellefteå. Utmaningarna är många i en akut bostadsbrist men möjligheterna är fler.
Anna Bellman
Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, lika skicklig i det personliga mötet som att moderera konferenser för hundratals anställda, till att leda en laddad partiledardebatt. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap.
Martin Hedberg
Med hjälp av meteorologen och författaren Martin Hedberg får vi en initierad genomgång av såväl de långa perspektiven och naturens gång som hur människan påverkar grundläggande livsbetingelser i naturen.
Björn Berggren
Björn arbetar med energieffektivisering och energiomställning. Han stöttar medlemsföretagen och bedriver aktivt påverkansarbete på europeisk och nationell nivå.

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
15–16 november - Skellefteå
The Wood Hotel & Sara Kulturhus, Torggatan 3
Visa på karta
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
6 600 kronor för medlem
9 400 kronor för övriga
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 30 september
Icon/Utbildning/accommodation Created with Sketch.
Boende
Försäkra dig om hotellrum i god tid Sveriges Allmännytta ombesörjer inte rumsbokning. Hotellrum finns reserverade på flera hotell i Skellefteå. Mer information kommer i samband med bekräftelsen.
Icon/Utbildning/lunch Created with Sketch.
Vad ingår
I avgiften ingår studiebesök, kaffe, luncher och middag.
Icon/Utbildning/target_audience Created with Sketch.
Målgrupp
Alla som arbetar med energi- eller klimatfrågor i bostadsföretagen.

Undrar du något?

placeholder+image
Anna Treschow
Anna Treschow är projektledare för utbildningar och konferenser.