Två fullspäckade dagar med energi- och klimatfrågor i fokus

Konferensen innehåller frågor om energi- och effekteffektivisering, arbete med fossilfrihet, förnybar energi, klimatkrav i nyproduktion, renovering och förvaltning samt klimatsmart boende. Konferensen går av stapeln i Trollhättan och genomförs tillsammans med vårt värdföretag Eidar, Trollhättans bostadsbolag AB.

Syftet med konferensen är att du som arbetar med klimat, energi och förvaltningsfrågor i allmännyttan, både strategiskt och praktiskt, ska bli stärkt i ditt arbete och komma hem med inspiration, nya idéer och bekantskaper. Det gör vi genom att lyfta högaktuella frågor, sprida goda exempel, skapa forum för nätverkande och erfarenhetsutbyte.

På konferensen varvar vi med föredrag, studiebesök och möjlighet att besöka utställare, allt för att du ska få med dig så mycket som möjligt från konferensen.

Konferensen kommer att hållas på Konferera – Folkets Hus Kulturhuset. Anlägningen har ett bra miljöarbete och ambitionen är att konferensen ska ha så låg klimatpåverkan som möjligt.

Allmännyttans Klimatinitiativ – ett gemensamt upprop inom allmännyttan med syftet att bidra till klimatomställningen genom ambitiösa mål, samverkan och aktivt erfarenhetsutbyte.

Medverkande

Gabriella Castegren
Hans Dahlin
Anders Nordstrand
Urban Blom
Anna Bellman
Anna är utbildad journalist, började som programledare inom radio och på TV4, och var under flera år marknads- och kommunikationsdirektör på Capgemini. Idag är Anna sin egen och arbetar som moderator, föreläsare och med talarträning.

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
24–25 november i Trollhättan
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
6 600 kronor för medlem
9 400 kronor för övriga
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 26 oktober
Icon/Utbildning/accommodation Created with Sketch.
Boende
Försäkra dig om hotellrum i god tid Sveriges Allmännytta ombesörjer inte rumsbokning. Hotellrum finns reserverade på flera hotell i Trollhätan. Mer information kommer i samband med bekräftelsen.
Icon/Utbildning/lunch Created with Sketch.
Vad ingår
I avgiften ingår kaffe, luncher och middag.

Undrar du något?

placeholder+image
Gabriella Castegren
Gabriella Castegren är expert på energifrågor.
placeholder+image
Pernilla Liljestrand
Pernilla Liljestrand är projektledare för utbildningar, evenemang och konferenser.