Kommunikation – ren magi?

Är kommunikation något magiskt som bara sker, och som några få utvalda har fingertoppskänsla för? Är det något slags hokus-pokus som gör att kommunikation ska lösa alla problem och skapa fantastiska resultat? Eller handlar det om kunskap, både om människor och verktyg, gediget hantverk och kreativa sinnen?

Välkommen till två dagar där vi tar avstamp i människans förmåga till kommunikation, hur våra hjärnor fungerar, och massor av inspiration och know-how till hur vi kan vässa oss ytterligare på olika sätt, och nå våra målgrupper – med ett snudd på magiskt resultat. Vilka fallgropar ska vi undvika, hur släpper vi loss kreativiteten, hur förstår vi varandras behov och kopplar samman verksamheten med människor?

På plats i Skövde under Skövdebostäders goda värdskap får vi ta del av praktiska exempel på kommunikation på tre olika studiebesök. Och du behöver inte välja, vi får se alla platser!

Programmet är under uppbyggnad och kommer att presenteras inom kort.

Välkommen till Skövde!

Praktisk information

Datum och plats
25–26 mars 2020 i Skövde
Skövde Kulturhus, Trädgårdsgatan 9
Visa på karta
Pris
6 400 kronor för medlem
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 26 februari
Boende
Försäkra dig om hotellrum i god tid Sveriges Allmännytta ombesörjer inte rumsbokning.
Vad ingår
I avgiften ingår kaffe, lunch och dokumentation.
Målgrupp
Kommunikatörer, informatörer, marknads- eller kommunikationsansvariga, VD, webbredaktörer, digitalansvariga, webbansvariga, IT-ansvariga, teknikansvariga, utvecklingsansvariga och andra i SABOs medlemsföretag som är intresserade av kommunikationsfrågor.

Undrar du något?

placeholder+image
Daniel Andersson
Daniel Andersson är projektledare för utbildningar, evenemang och konferenser. 
placeholder+image
Madeleine Rahm
Madeleine Rahm är projektledare för utbildningar, evenemang och konferenser.
placeholder+image
Anna-Carin Carnebro
Anna-Carin Carnebro är ansvarig för digitala kanaler som webben och nyhetsbrev, Sveriges Allmännyttas Kommunikationsdagar och nätverket för webbansvariga.