Det nya kommunikationslandskapet – ny tid, nya möjligheter!

Hur kan man navigera i en medievärld som ständigt är i rörelse och förändras? Går det ens? Kommunikationslandskapet är i ständig rörelse oavsett om vi tvingas leva i en pandemi eller under normala förhållanden. Det vi vet är att det gångna året har pressat oss alla hastigt framåt i en digitalisering som redan var i rullning. Hur ser det ut just nu? Vilka nya krav ställs?  

Olika kommunikationsteman

Under denna fullmatade dag gör vi nedslag i en mängd olika intressanta kommunikationsteman. Allt från internkommunikationens stora tid, lagar och regler kring digital kommunikation till det nya mediet Clubhouse. Under dagen får du möta olika experter inom dessa områden som visar oss smarta vägar framåt.

Medverkande

Viktoria Raft
Ulrika Lamberth
Ulrika arbetar som pressansvarig och har arbetat med kommunikation i olika roller i 20 år, ofta med inriktning på media. Ulrika har tidigare arbetat som pressansvarig för Huddinge kommun och Skogsstyrelsen samt med kommunikation och opinionsbildning i konsument- och miljöfrågor för flera olika organisationer.
Jeanette Rådström
Jeanette arbetar som webbstrateg på Sveriges Allmännytta och ansvarar bland annat för externwebb, intranät samt digital kommunikationsstrategi. Jeanette har tidigare arbetat med kommunikation och webbutveckling i 12 år på ÖrebroBostäder.
Emanuel Karlsten
Emanuel Karlsten är en av Sveriges mest anlitade föreläsare om digitalisering och sociala medier. Han utsågs till vinnare av Stora journalistpriset 2020 – Årets förnyare för hans bevakning av corona. Emanuel är dessutom aktiv som krönikör i GP, programledare P1, utbildar, modererar och skriver om saker som är digitala och sociala.

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
1 juni i Digitalt
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
4 600 kronor för medlem
5 800 kronor för övriga
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 28 maj
Icon/Utbildning/lunch Created with Sketch.
Vad ingår
Livesändning i verktyget Zoom.

Undrar du något?

placeholder+image
Jeanette Rådström
Jeanette Rådström arbetar som webbstrateg och ansvarar bland annat för externwebb och intranät.
placeholder+image
Madeleine Rahm
Madeleine Rahm är projektledare för utbildningar och konferenser.