Kan kommunikation påverka beteenden?

Kommunikation kan skapa förändring. Men hur går det till när du ska påverka någon i deras eget hem? Det kan vara svårt nog under normala förhållanden och på sista tiden har pandemin skapat än större utmaningar. Vad har vi lärt oss? Hur ser det nya normala ut för våra hyresgäster och bostadsområden?

Välkommen till en förmiddag där vi sänder live direkt till en skärm nära dig. Vi har med oss två höjdartalare som kommer att ge sina bästa tips kring beteendedesign samt på hur du, med hjärta och hjärna, kan nå ut till just dina målgrupper. Vi får mycket tid tillsammans i grupprum för att diskutera och nätverka.

Varmt välkommen!

Medverkande

Karin af Klintberg
Karin af Klintberg är superproducenten bakom succéer som Historieätarna och Värsta språket. Karin har vunnit många fina priser, bland annat Nationalencyklopedins Kunskapspris, Guldbagge samt Stora Journalistpriset – två gånger. Hon blev också kategorivinnare av Näringslivets 150 Superkommunikatörer 2016.  
Niklas Laninge
Niklas Laninge har startat och drivit en rad företag som på olika sätt använt teknik för att hjälpa människor att förändra beteenden. Sedan 2011 har Niklas föreläst och hjälpt företag att använda insikter från fältet beteendeekonomi för att skapa bättre produkter och tjänster.
Eva Åberg
Eva Åberg hjälper företag att navigera i de mellanmänskliga och organisatoriska aspekterna av digitalisering. Hon är organisationsutvecklare med innovation och framtidsfrågor som specialitet och arbetar med företagsledningar och team över hela världen.

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
28 oktober i Digitalt
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
2 900 kronor för medlem
4 900 kronor för övriga
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 23 oktober
Icon/Utbildning/target_audience Created with Sketch.
Målgrupp
Kommunikatörer, informatörer, marknads- eller kommunikationsansvariga, VD, webbredaktörer, digitalansvariga, webbansvariga, IT-ansvariga, teknikansvariga, utvecklingsansvariga och andra som är intresserade av kommunikationsfrågor.

Undrar du något?

placeholder+image
Madeleine Rahm
Madeleine Rahm är projektledare för utbildningar, evenemang och konferenser.