Licens och kostnader

Den här appkursen köper du via licens. En licens per telefon/användare krävs. För medlemmar i SABO kostar licensen 595 kronor styck. För icke-medlemmar 745 kronor styck. Logga in på sidan för att få medlemspris.

Licensen är giltig i ett kalenderår.

Så här köper du licenser

I den blåa rutan till vänster på sidan för kursen, trycker du på plus- och minusknapparna för att lägga till eller ta boprt licenser. När du har rätt antal klickar du på den turkosa knappen ”Köp licens”.

Då kommer du till kassan. Även här kan du lägga till eller ta bort antal licenser. I det blåa fältet ser du summan.

Du fyller i dina uppgifter för faktureringen – är du inloggad dras medlemsrabatten automatiskt, och vissa av dina uppgifter är förifyllda.

Inloggningsuppgifter

Du får upp så många rutor som antalet licenser du vill köpa. I varje ruta fyller du i e-post till den som ska ha respektive licens, så att de får ett mejl med inloggningsuppgifter och länk till app-butikerna.

Faktura

Kostnaden för licenserna faktureras alltid.

Personuppgifter

Uppgifter som lämnas av dig i samband med beställning behandlas inom ramen för SABOs verksamhet. Uppgifterna kan användas vid riktade utskick av SABOs övriga verksamhet. Här hittar du vår integritetspolicy som beskriver hur och vilka personuppgifter vi behandlar.

Även Moblrn som tillhandahåller appen, hanterar personuppgifter. Se filen nedan för information om hur de hanterar dina personuppgifter.

Länkar och dokument