Förvaltningsnätverk
1 deltagare
- +
= 3 800 kr
(priser exkl moms)
Anmälan stängd
Medlemskap krävs
Den här utbildningen är endast tillgänglig för medlemmar. Du behöver logga in för att genomföra din anmälan.
Logga in

Allmännyttans nätverk för Fastighet och Förvaltningschefer!

Det här är för dig som har personalansvar och arbetar med fastighetsförvaltning och som samtidigt vill hjälpa både dig själv och andra att bli bättre på ditt arbete. Vi sätter våra uppdrag i ett helhetsperspektiv!

Nätverksträffarna bygger på delaktighet och öppenhet mellan deltagarna. Vårt syfte är att stärka kompetensen hos deltagarna genom att vi delar med oss att våra frågeställningar samt bjuder in externa föreläsare. Föreläsarens ämne blir temat för träffen.

Vi kommer att träffas enligt ett rullande schema hos deltagarna vilket gör att en värd utses till varje träff. Värden anordnar ett kortare studiebesök och gör en föreläsning över vad som fungerar bäst inom förvaltningen samt vilket utvecklingsprojekt som har högsta prioritet.

Varmt välkommen att bidra till ett starkare nätverk inom allmännyttan för er som arbetar inom förvaltningen!

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
9–10 maj - Stockholm
Sveriges Allmännytta, Hornsgatan 15
Visa på karta
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
3 800 kronor för medlem
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 8 april
Icon/Utbildning/accommodation Created with Sketch.
Boende
Försäkra dig om hotellrum i god tid Sveriges Allmännytta ombesörjer inte rumsbokning.
Icon/Utbildning/lunch Created with Sketch.
Vad ingår
I avgiften ingår kaffe, lunch, middag och dokumentation.

Medverkande

Bengt Lind
Bengt Lind arbetar som expert inom fastighetsförvaltning på Sveriges Allmännytta.
Anette Tredal
Håkan Larsson
Håkan är chefsekonom på Sveriges Allmännytta sedan 2021. Han är utbildad nationalekonom och har tidigare varit chefsekonom på Villaägarna, samt arbetat på Regeringskansliet.
Lars Matton
Lars arbetar sedan 2010 som jurist på Sveriges Allmännytta och med de flesta juridiska frågor som ett allmännyttigt bostadsföretag kommer i kontakt med. Han har tidigare bland annat arbetat som advokat på en affärsjuridisk advokatbyrå.
Martin Ingvarson
Martin arbetar som expert inom lokalfrågor och började på Sveriges Allmännytta under försommaren 2020. Han har lång erfarenhet av stadsutveckling ur ett lokal- och verksamhetsperspektiv, både som konsult och fastighetsägare.
Åsa Schelin
Åsa Schelin arbetar som expert inom boendefrågor sedan 2018. Hennes arbetsområde omfattar bland annat vräkningsförebyggande arbete, trygghet och säkerhet, äldres boende och barns rättigheter. Schelin har sedan tidigare erfarenhet av uthyrningsfrågor och boendeutveckling inom allmännyttan.
Thomas Sundén
Thomas är inhyrd koordinator för Fokusområde Klimatkrav på leverantörer och är Sveriges Allmännyttas representant i projektet Klimatkrav till rimlig kostnad ROT som drivs tillsammans med IVL, Kommuninvest och en rad piloter. På sin övriga tid är Thomas VD för forskningsorganisation Sustainable Innovation och är där bland annat engagerad i ledningsgruppen i den lokala färdplanen för en klimatneutral bygg- och anläggningssektor i Malmö (LFM30)
Anders Nordstrand
Anders Nordstrand är sedan 2016 vd för Sveriges Allmännytta. Nordstrand  har lång erfarenhet inom allmännyttan och har tidigare varit vd för Bostads AB Mimer och Micasa Fastigheter.
Carl Ståhle
Carl jobbar med digitaliseringsfrågor, de nya beteenden, affärsmodeller och ändrade förutsättningar som kommer därav.
Hanna Larsson
Hanna är bostadspolitisk expert och har arbetat på Sveriges Allmännytta sedan 2002. I botten är hon civilekonom och har under åren arbetat med många olika frågor som rör allmännyttan, bland annat äldres boende, kompetensförsörjnings-frågor, och morgondagens allmännytta.
Patrizia Finessi
Patrizia arbetar brett med miljö och utemiljö på enheten Fastighet & Boende. Hennes arbetsområden innefattar bland annat avfall, cirkulär ekonomi och resurshushållning, klimatpåverkan och certifiering, samt nyckeltal inom utemiljö och städ.
Skriv ut programmet
Förvaltningsnätverk
Dag 1 – 9 maj
Dag 2 – 10 maj
08:00
Planering kommande träffar
09:00
Möt vår VD på Sveriges Allmännytta
10:15
Kaffe
12:00
Lunch
13:00
Avslutning
Dag 1 – 9 maj
Dag 2 – 10 maj
08:00
Planering kommande träffar
09:00
Möt vår VD på Sveriges Allmännytta
10:15
Kaffe
12:00
Lunch
13:00
Avslutning

Rekommenderade hotell

Hilton Stockholm Slussen

Hilton Stockholm Slussen är beläget på hippa Södermalm och erbjuder fantastisk utsikt över vattnet och historiska Gamla stan. Här bort du på mycket kort avstånd från stadens centrum och främsta sevärdheter. Unna dig själv något på våra restauranger och vår bar, som erbjuder panoramautsikt över staden.

Sveriges Allmännytta har avtal med detta hotell vilket innebär ett förmånligt fast pris på hotellrum. Hotellet ligger mycket nära vårt kontor.

Vid anmälan till en kurs eller konferens får du bokningsinformation med bokningskoder av oss på Sveriges Allmännytta i bekräftelsen.

Besök deras hemsida

Visa karta

Scandic Malmen

Scandic Malmen gränsar till området SoFo som karakteriseras av kultur, kreativitet, nöjesliv och shopping.  Tunnelbanan ligger alldeles runt hörnet och tar dig till Stockholms alla sevärdheter. Inom gångavstånd finns också pendeltåg som tar dig ut till Stockholmsmässan på 7 minuter. De har inget eget parkeringsgarage eller p-platser. Närmsta garage hittar du vid Medborgarplatsen, endast 200 m från hotellet där det finns gott om platser.

Sveriges Allmännytta har avtal med Scandic vilket ger en något lägre kostnad.

Vid anmälan till en kurs eller konferens får du bokningsinformation med bokningskoder av oss på Sveriges Allmännytta i bekräftelsen.

Besök deras hemsida

Visa karta

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm är en självklar mötesplats för stockholmare men även ett internationellt event-, konferens- och affärshotell. Med perfekt läge på livfulla Södermalm i Stockholm är hotellet en bra bas för den som vill uppleva stadens puls.

Sveriges Allmännytta har avtal med Nordic Choice vilket ger en något lägre kostnad.

Vid anmälan till en kurs eller konferens skickas bokningskoder med i bekräftelsen på anmälan.

Besök deras hemsida

Visa karta

Kontakt

placeholder+image
Mats Israelson
Mats är projektledare för kurser och konferenser.

Relaterade utbildningar

Hitta och hantera asbest

Saknar du kunskap om asbest ur en fastighetsägares perspektiv? då är det här kursen för dig! Vart finner vi asbest och vad säger arbetsmiljöverkets föreskrifter om hanteringen av den farliga...