Klimatinitiativet – så här fungerar det!
1 deltagare
- +
Kostnadsfri för medlem
Kostnadsfri för övriga
Anmälan stängd
Start kl 10:30 och avslut kl 11:30

Är du nyfiken på Allmännyttans klimatinitiativ?

Välkommen att anmäla dig till en träff där vi kommer gå igenom vad Klimatinitiativet är i stort och vad som är syftet med initiativet. Du får höra om målen inom Klimatinitiativet och vad vi gör inom de tre fokusområdena; Effekttoppar och förnybar energi, Klimatkrav på leverantörer samt Klimatsmart boende. Vi kommer också berätta om den årliga inrapporteringen av medlemmarnas energi- och klimatstatistik. Där berättar vi kort vilka delar inrapporteringen innefattar och hur de årliga rapporterna ser ut. Det kommer även finnas tid för frågor.

Tid: 10:00 – 11:00

Vem är träffen till för?

Träffen riktar sig till dig som vill veta mer om Klimatinitiativet; oavsett om du är nyanställd, bara nyfiken eller vill ha repetition i Klimatinitiativets arbete och innebörd. Vi vill sprida arbetet till så många vi kan!

Har ni inte riktigt kommit igång med arbetet eller funderar på att ansluta er till Klimatinitiativet? Behöver kanske fler inom ditt företag veta mer om Klimatinitiativet? Ta med dig några kollegor! Ni är alla varmt välkomna!

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
20 oktober 2021 - Webbinarium
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
Kostnadsfritt för medlem
Kostnadsfritt för övriga
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 19 oktober
Icon/Utbildning/lunch Created with Sketch.
Vad ingår
En livesändning och dokumentation i efterhand.
Icon/Utbildning/target_audience Created with Sketch.
Målgrupp
Träffen riktar sig till nyanställda och till de som vill ha en repetition. Även till företag som ännu inte anslutit sig till Klimatinitiativet eller som inte riktigt kommit igång. VD, styrelseordförande, chefer, energi/miljö, inköp, förvaltning, projekt.

Medverkande

Gabriella Castegren
Gabriella arbetar sedan 2014 på Sveriges allmännytta som energiexpert och driver Allmännyttans Klimatinitiativ. Hon är civilingenjör och har tidigare arbetat som förvaltare för kommersiella byggnader, samt under fyra år som miljöspecialist på ett allmännyttigt företag.
Frida Hansson
Frida Hansson ansvarar för koordinering och administrativa insatser inom enheten för fastighet och hållbarhet.

Program ej tillgängligt ännu

Kontakt

placeholder+image

Relaterade utbildningar

Nyhet

1.3-utbildning om farligt gods för bostadsföretag

Sveriges Allmännytta har tagit fram en ADR 1.3-utbildning särskilt anpassad för bostadsföretag/fastighetsföretag för att möta upp kraven i ADR-S. Enligt föreskrifterna i ADR-S ska alla medarbetare...