Klimatinitiativet – så här fungerar det!
Webbinarium 25 mars
1 deltagare
- +
Kostnadsfri för medlem
Logga in för anmälan
Senast 18 mars
Medlemskap krävs
Den här utbildningen är endast tillgänglig för medlemmar. Du behöver logga in för att genomföra din anmälan.
Logga in
Tid för webbinariet: 09:00 - 10:00

Är du nyfiken på Allmännyttans klimatinitiativ?

Träffen riktar sig främst till nyanställda och till de personer som helt enkelt vill ha repetition i Klimatinitiativets arbete och innebörd. Har ni inte riktigt kommit igång med arbetet eller funderar på att ansluta er till Klimatinitiativet? Ni är alla varmt välkomna!

Under den digitala träffen kommer vi gå igenom vad Klimatinitiativet är i stort, vad som är syftet och målet med initiativet. Vi kommer även gå in på den årliga inrapporteringen av medlemmarnas energi- och klimatstatistik. Där berättar vi kort vilka delar inrapporteringen innefattar och hur de årliga rapporterna ser ut. Det kommer även finnas tid för frågor.

Varmt välkommen!

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
25 mars i Webbinarium
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
Kostnadsfritt för medlemmar.
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 18 mars
Icon/Utbildning/target_audience Created with Sketch.
Målgrupp
Träffen riktar sig till nyanställda och till de som vill ha en repetition. Även till företag som ännu inte anslutit sig till Klimatinitiativet eller som inte riktigt kommit igång. VD, styrelseordförande, chefer, energi/miljö, inköp, förvaltning, projekt.

Medverkande

Gabriella Castegren
Gabriella arbetar sedan 2014 på Sveriges allmännytta som energiexpert och driver Allmännyttans Klimatinitiativ. Hon är civilingenjör och har tidigare arbetat som förvaltare för kommersiella byggnader, samt under fyra år som miljöspecialist på ett allmännyttigt företag.
Patrizia Finessi
Patrizia arbetar brett med miljö och utemiljö på enheten Fastighet & Boende. Hennes arbetsområden innefattar bland annat avfall, cirkulär ekonomi och resurshushållning, klimatpåverkan och certifiering, samt nyckeltal inom utemiljö och städ.

Program ej tillgängligt ännu

Kontakt

placeholder+image
Frida Hansson
Frida Hansson är utbildningsadministratör för utbildningar och konferenser.

Relaterade utbildningar

Fossilfritt enligt Klimatinitiativet

Detta webbinarium är till för att ni ska få ökad kunskap om hur ni når målet om fossilfrihet till år 2030. Här får ni veta vad som räknas som fossilfritt och tips på vad ni kan göra för att nå målet....