Klimatinitiativet – så här fungerar det!
1 deltagare
- +
Kostnadsfri för medlem
Anmälan stängd
Medlemskap krävs
Den här utbildningen är endast tillgänglig för medlemmar. Du behöver logga in för att genomföra din anmälan.
Logga in
Tid för webbinariet: 09:00 - 10:00

Är du nyfiken på Allmännyttans klimatinitiativ?

Välkommen att anmäla dig till en träff där vi kommer gå igenom vad Klimatinitiativet är i stort och vad som är syftet med initiativet. Du får höra om målen inom Klimatinitiativet och vad vi gör inom de tre fokusområdena; Effekttoppar och förnybar energi, Klimatkrav på leverantörer samt Klimatsmart boende. Vi kommer också berätta om den årliga inrapporteringen av medlemmarnas energi- och klimatstatistik. Där berättar vi kort vilka delar inrapporteringen innefattar och hur de årliga rapporterna ser ut. Det kommer även finnas tid för frågor.

Tid: 10:00 – 11:00

Vem är träffen till för?

Träffen riktar sig till dig som vill veta mer om Klimatinitiativet; oavsett om du är nyanställd, bara nyfiken eller vill ha repetition i Klimatinitiativets arbete och innebörd. Vi vill sprida arbetet till så många vi kan!

Har ni inte riktigt kommit igång med arbetet eller funderar på att ansluta er till Klimatinitiativet? Behöver kanske fler inom ditt företag veta mer om Klimatinitiativet? Ta med dig några kollegor! Ni är alla varmt välkomna!

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
25 mars 2021 - Webbinarium
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
Kostnadsfritt för medlemmar.
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 18 mars
Icon/Utbildning/target_audience Created with Sketch.
Målgrupp
Träffen riktar sig till nyanställda och till de som vill ha en repetition. Även till företag som ännu inte anslutit sig till Klimatinitiativet eller som inte riktigt kommit igång. VD, styrelseordförande, chefer, energi/miljö, inköp, förvaltning, projekt.

Föreläsare

placeholder+image
Gabriella Castegren
Klimatexpert, Sveriges Allmännytta
Gabriella arbetar sedan 2014 på Sveriges allmännytta som energiexpert och driver Allmännyttans Klimatinitiativ. Hon är civilingenjör och har tidigare arbetat som förvaltare för kommersiella byggnader, samt under fyra år som miljöspecialist på ett allmännyttigt företag.
placeholder+image
Patrizia Finessi
Expert miljö, Sveriges Allmännytta
Arbetar med avfall, cirkulär ekonomi och resurshushållning, klimatpåverkan & certifiering, samt nyckeltal inom utemiljö och städ.
Skriv ut programmet
Klimatinitiativet – så här fungerar det!
Dag 1 – 25 mars
09:00
Start
10:00
Avslut

Kontakt

placeholder+image

Relaterade utbildningar

Nyhet

Lönsamhetsberäkning vid energieffektivisering

Med ambitiösa miljömål, låga räntor och växande renoveringsbehov är energieffektivisering mer intressant än någonsin. Många fastigheter står inför ett stort renoveringsbehov vilket innebär ett...
Nyhet

Elupphandling

Att elpriserna periodvis kan skjuta i höjden har väl knappast undgått någon den senaste tiden och för många trillar elräkningarna in som obehagliga och svårtydda överraskningar. Med en bra uppföljnin...