Effekttoppar och förnybar energi
Stockholm 2 oktober
1 deltagare
- +
= 2 400 kr
(priser exkl moms)
Anmälan
Senast 3 september

Under den här startträffen sätter vi tillsammans upp ramarna för arbetet framåt för fokusområdet Effekttoppar och förnybar energi. Allmännyttans klimatinitiativ består av två övergripande mål och tre fokusområden varav denna träff är en av de tre.

För att minska klimatpåverkan krävs nya arbetssätt, metoder och samarbete med andra. Träffen vänder sig till dig som är energistrateg, hållbarhetsansvarig, miljöansvarig eller på annat sätt jobbar strategiskt med dessa frågor. Syftet med fokusområdet är att driva utvecklingen framåt för att skapa nya metoder, bestämma mätetal och hitta nya konkreta arbetssätt för att minska klimatpåverkan från energianvändningen. Under den här dagen diskuterar vi hur vi tillsammans kan jobba med detta. Vi kommer identifiera vilka områden vi ska jobba med och på vilket sätt – Vilka projekt ska vi starta? Vilka vägledningar och utbildningar behövs? Hur ska vi jobba med förnybar energi inom klimatinitiativet?

Målet med dagen är få igång samtalet och tillsammans göra planen för hur arbetet inom fokusområdet ska drivas. Detaljerat program och mer information kommer innan sommaren.

Praktisk information

Datum och plats
2 oktober i Stockholm
Sveriges Allmännytta, Drottninggatan 29
Visa på karta
Pris
2 400 kronor för medlem
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 3 september
Boende
Försäkra dig om hotellrum i god tid Sveriges Allmännytta ombesörjer inte rumsbokning.
Vad ingår
I avgiften ingår kaffe, lunch och dokumentation.
Målgrupp
Energistrateg, hållbarhetsansvarig, miljöansvarig

Medverkande

Fredrik Bauer
Fredrik brinner för aktiva och engagerande möten med ett tydligt fokus på syfte och mål. Han är en uppskattad moderator, mötesdesigner, process- och mötesledare och ett välkänt ansikte för många i allmännyttan.

Program ej tillgängligt ännu

Kontakt

placeholder+image
EvaHanna Wittrin
EvaHanna Wittrin är projektledare för utbildningar, evenemang och konferenser, samt programansvarig för Allmännyttans traineeprogram.

Relaterade utbildningar