Ekonomisk statistik – Webbinarium
1 deltagare
- +
Kostnadsfri för medlem
Anmälan stängd
Medlemskap krävs
Den här utbildningen är endast tillgänglig för medlemmar. Du behöver logga in för att genomföra din anmälan.
Logga in
13.00-14.00

Ekonomisk statistik – den vanliga plus försök med nyckeltal för lokaler

Enkäten för insamling av den ekonomiska statistiken från medlemmarna i Sveriges Allmännytta skickas ut i månadsskiftet februari/mars. I år skickar vi på försök också ut en separat enkät för att samla in vissa driftnyckeltal för lokaler från dem som har möjlighet att lämna sådana uppgifter.

Under webinariet går vi igenom den ”gamla vanliga” enkätens upplägg, hur enkätverktyget fungerar (det är samma som förra året) och vad vi gör med de siffror vi samlar in. Många av er har förtjänstfullt fyllt i den enkäten i flera år utan problem, men kanske kan även ni få en del värdefulla tips. Vi berättar också om bakgrunden till lokalenkäten och hur den är upplagd. Efter en kort genomgång blir det tid för frågor från er deltagare.

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum
8 mars - Webbinarium
Asset 79
Digitalt
Digitalt innebär att kursen eller konferensen genomförs på distans i verktyget Zoom eller motsvarande, och är lärarledd. I bekräftelsen på din anmälan får du detaljerad och praktisk information angående Zoom.
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
Kostnadsfritt för medlemmar.
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 4 mars

Medverkande

Thorbjörn Nilsen
Arbetar sedan 2007 på Sveriges Allmännytta med medlemsföretagens ekonomifrågor inom ramen för enheten ekonomi & juridik. Har tidigare arbetat 15 år som ekonomichef för olika fastighetsföretag.
Martin Ingvarson
Martin arbetar som expert inom lokalfrågor och började på Sveriges Allmännytta under försommaren 2020. Han har lång erfarenhet av stadsutveckling ur ett lokal- och verksamhetsperspektiv, både som konsult och fastighetsägare.
Sara Klinga

Program ej tillgängligt ännu

Kontakt

placeholder+image
Sanna Genborn
Sanna är projektledare för kurser och konferenser.

Relaterade utbildningar

Allmännyttans dialogforum: EU:s taxonomi och hållbarhetsrapportering

EU:s förordning om hållbara investeringar (taxonomin) innebär en gemensam ram för att klassificera huruvida olika ekonomiska aktiviteter är miljömässigt hållbara. Detta är relevant för de allmännytti...