Hur ser samhället ut om tio år?
Digitalt 24 mars
1 deltagare
- +
Kostnadsfri för medlem
Logga in för anmälan
Senast 1 mars
Medlemskap krävs
Den här utbildningen är endast tillgänglig för medlemmar. Du behöver logga in för att genomföra din anmälan.
Logga in
Tid för webbinariet klockan 8-10.30

Digitalt kostnadsfritt webbinarium

Det senaste året har vi alla blivit uppmärksammade på att framtiden är oviss när Covid-19 abrupt ändrat på våra liv och skyndat på långa utvecklingstrender som digitalisering, ändrade köpvanor och distansarbete.

Men hur ser framtiden ut på längre sikt? Vad finns bortom Corona? Och hur ska vi människor och våra organisationer vara beredda att möta utvecklingen även om vi inte vet hur den kommer att se ut?

Tillsammans med kolleger från Allmännyttan är du inbjuden att utforska framtiden utifrån några viktiga utvecklingstrender:

• Vilken roll kommer arbete ha i människors liv?
• Om vi löser klimatutmaningen, vad kommer det att innebära för vår livsstil och våra liv?
• Vad kan digitaliseringen betyda för platser, orter, stadsdelar?

Möjligheter & utmaningar

Under seminariet utforskar vi tillsammans vad utvecklingen kan innebära för samhället och allmännyttan och vilka olika scenarier vi kan se framför oss. Dessutom pratar vi om vad de allmännyttiga bolagen behöver lära sig mer om för att möta möjligheter och utmaningar.

Häng med på en framtidsresa!

Sist men inte minst får du en kort presentation av Framtidsresan som är en spännande utvecklingsresa där vi under sex dagar går på djupet med utvecklingen av samhället, bostadsbranschen och allmännyttan.

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum och plats
24 mars i Digitalt
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
Kostnadsfritt för medlemmar.
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 1 mars
Icon/Utbildning/target_audience Created with Sketch.
Målgrupp
Ledningsgrupp och verksamhetsutvecklare

Medverkande

Albert Lannerstad
Albert har erfarenhet från roller som chef och vd och är särskilt inriktad mot självledarskap och personlig utveckling samt framtidens ledarskap och organisationsformer. Han har erfarenhet från flera initiativ inom Allmännyttan t ex Idéprogrammet mot 2030 och Digitaliseringsinitiativet.
Eva Åberg
Eva Åberg hjälper företag att navigera i de mellanmänskliga och organisatoriska aspekterna av digitalisering. Hon är organisationsutvecklare med innovation och framtidsfrågor som specialitet och arbetar med företagsledningar och team över hela världen.
Skriv ut programmet
Hur ser samhället ut om tio år?
Dag 1 – 24 mars
Webbinarium i zoom klockan 08.00-10.30

Relaterade utbildningar

Nyhet

Framtidsresan

Ett nytt politiskt landskap växer fram i kommuner och rikspolitiken. Alla pratar om digitalisering och klimatutmaningen. Men bortom det vi just nu pratar om och jobbar med finns de långsamma men...
Nyhet

Framtidssäkert boende – bra bostäder för äldre

Hur planerar, utvecklar och förvaltar man sitt bestånd för att öka tillgängligheten i det befintliga beståndet. Att erbjuda en bra, prisvärd nyproduktion kommer vara en avgörande faktor för hur vi mö...