Nätverksträff Webbansvarig
Digitalt 21 oktober
1 deltagare
- +
= 1 500 kr
(priser exkl moms)
Logga in för anmälan
Senast 14 oktober
Medlemskap krävs
Den här utbildningen är endast tillgänglig för medlemmar. Du behöver logga in för att genomföra din anmälan.
Logga in

Nätverksträff för webbansvariga – Schrems II-domen och dess effekter

Vi ses igen digitalt under en förmiddag för att lära oss mer om den högaktuella Schrems II-domen och hur det påverkar alla oss som arbetar med marknadsföring och digital kommunikation.

Över 100 organisationer är anmälda till olika tillsynsmyndigheter inom Europa för att de fortsätter med överföringar av personuppgifter genom bland annat användning av Google Analytics och Facebook Connect. Av de anmälda finns ett antal svenska företag representerade som nu riskerar tillsyn och sanktioner. Det är med andra ord hög tid för organisationer att se över sin personuppgiftsbehandling och vidta åtgärder.

Vad gäller egentligen?

Vad gäller för de organisationer som vill fortsätta kommunicera via sociala medier? Kan man fortsätta posta bilder från verksamheten på sociala medier? Får man använda Google Analytics? Vad betyder standardavtalsklausuler? Vi kommer under denna nätverksträff, med hjälp av Katarina Ladenfors, advokat på Marlaw, försöka reda ut vad som gäller idag, ge svar på era frågor och ge praktiska råd att ta med sig.

Under denna förmiddag får vi en chans att lära oss mer av vad som gäller, men också dela med oss av tips och råd till varandra. Nätverkande när det är som bäst, helt enkelt!

Tid: 09.30-11.30

Hoppas vi ses!

Praktisk information

Icon/Utbildning/place Created with Sketch.
Datum
21 oktober i Digitalt
Asset 79
Digitalt
Digitalt innebär att kursen eller konferensen genomförs på distans i verktyget Zoom eller motsvarande, och är lärarledd. I bekräftelsen på din anmälan får du detaljerad och praktisk information angående Zoom.
Icon/Utbildning/price Created with Sketch.
Pris
1 500 kronor för medlem
Icon/Utbildning/signup_date Created with Sketch.
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 14 oktober
Icon/Utbildning/lunch Created with Sketch.
Vad ingår
Livesändning i verktyget Zoom. Dokumentation skickas ut i efterhand via länk.

Program ej tillgängligt ännu

Kontakt

placeholder+image
Anette Tredal

Anette är chef för enheten Allmännyttan Akademi.

Relaterade utbildningar

Nudging som kommunikationsverktyg

På den här kursen får du tips och råd om hur du kan göra det på ett sätt som gör det enkelt för hyresgästerna och prova hur nudging kan fungera som kommunikationsverktyg. Att kommunicera...