Dags att söka årets traineetjänster! Det finns åtta tjänster, och du söker dem genom att klicka på Läs mer-länken på den tjänst du är intresserad av, och ansöker där.

Lediga tjänster

Fastighets AB Förvaltaren söker miljösamordnare, Sundbyberg

Målet med traineetjänsten är att lägga en bra grund att stå på inför fortsatt arbete inom fastighetsbranschen. Vi erbjuder en kombinerad traineetjänst med fokus på miljöfrågor kopplat till våra projekt. Du får en unik insyn i företaget och möjlighet att vara en del av en organisation där det finns stort utrymme för att ta eget ansvar.

Läs mer
logo

Svenska Bostäder söker Verksamhetsutvecklare, Stockholm

Vill du vara med och utveckla framtidens Stockholm hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Tycker du det skulle vara spännande att arbeta hos ett av landets största bostadsbolag? Då kanske du är vår nya trainee/verksamhetsutvecklare. Vi söker en mål- och resultatinriktad trainee som vill vara med och förverkliga vårt kundlöfte "som en hyresvärd borde vara".

Läs mer
logo

Svenska Bostäder söker biträdande Installationsledare VVS, Stockholm

Vill du vara med och bygga framtidens Stockholm hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Tycker du det skulle vara spännande att arbeta med ombyggnationssprojekt hos ett av landets största bostadsbolag? Då kanske du är vår nya trainee/bitr. Installationsledare VVS. Vi söker en mål- och resultatinriktad trainee som vill vara med och förverkliga vårt kundlöfte "som en hyresvärd borde vara".

Läs mer
logo

Svenska Bostäder söker biträdande projektledare nybyggnad, Stockholm

Vill du vara med och bygga framtidens Stockholm hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Tycker du det skulle vara spännande att arbeta med nybyggnadsprojekt hos ett av landets största bostadsbolag? Då kanske du är vår nya trainee/bitr. projektledare! Vi söker en mål- och resultatinriktad trainee som vill vara med och förverkliga vårt kundlöfte "som en hyresvärd borde vara".

Läs mer
logo

Stångåstaden söker systemtekniker, Linköping

Fastighetsbranschen står inför stora och spännande utmaningar framöver. Många är kopplade till att kunna använda digitaliseringens möjligheter för att kunna erbjuda en bättre kundupplevelse. Vill du vara med på Stångåstadens digitala resa?

Läs mer
logo

Uppsalahem söker trainee inom hållbarhet, Uppsala

Som trainee på vår hållbarhetsavdelning kommer du få jobba med hållbarhetsfrågor nära vår hållbarhetschef Anna Freiholtz som med sin gedigna erfarenhet och engagemang fått sitt namn på listan över de 100 mäktigaste personerna inom hållbarhetssverige. Under Annas ledning kommer du b.la. arbeta för att minska vår miljö- och klimatpåverkan genom att stötta både vår Fastighetsutveckling och förvaltning i dessa frågor.

Läs mer
logo

Huge söker junior projektledare, Huddinge

Vill du utvecklas i rollen som junior projektledare i ett företag där du är en del av utvecklingen i Huddinge Kommun? Vill du bidra med ditt engagemang och kunskap inom projektledning samtidigt som du deltar i Allmännyttans traineeprogram? Då kanske det är dig vi söker!

Läs mer
logo

Gavlegårdarna söker trainee inom förvaltning, Gävle

Som trainee hos oss kommer du delta i allmännyttans traineeprogram och ingå i ett nätverk med andra traineer i branschen inom allmännyttan. Vill du arbeta i en verksamhet som arbetar affärsmässigt och med samhällsansvar och vars ägare har ansvar för kommunens bostadsförsörjning? Har du den kunskap och det engagemang som krävs för att vara med och bygga hållbara städer för alla? Då har du kommit helt rätt.

Läs mer
logo

Goda exempel från Allmännyttan