Ej datumsatt
Datum kommer senare.

Nätverksträff ROT

Välkommen till en ROT-förmiddag!  Denna digitala träff riktar sig till dig som är projektledare, underhållschef (eller dylikt) och jobbar med planerat underhåll. På denna första träffa kommer vi att lyssna på Conny Cederlid som är projektchef på Botkyrkabyggen och ansvarig för företagets omfattande stambytesprojekt. Hur gör man detta på ett kostnadseffektivt sätt? Hur mycket val ska hyresgästerna få göra? Hur förbereder man förvaltningen inför stambytet? Detta kommer och mycket mer kommer Conny att berätta om.

Vi fokuserar också på elprojektering och Johan Ejerblom tar oss igenom vad man behöver tänka på inför ett stambyte ur ett elektriskt perspektiv. Vilka åtgärder får en bra effekt. Johan är erfaren elkonsult med solcellsteknik som specialitet. Johan går igenom hur vi kan planera för att få till en bra analys vad som ryms inom projektbudgeten.

Med oss på träffen har vi även Paul Arvidsson som är förvaltare på Knivsta Bostäder och projektledare för “BoKvar”. ”BoKvar” är en samverkan med Hyresgästföreningen där målet är att alla hyresgäster ska kunna ”BoKvar” under underhållsarbetet och ”BoKvar” rent ekonomiskt när det är genomfört.

Detta och mycket mer på träffen den 15e februari 2022!

Kontakt

placeholder+image
Mats Israelson
Projektledare för kurser och konferenser.