Hållbarhet och samhällsansvar står i fokus inom allmännyttan. De allmännyttiga bostadsföretagen fungerar som motor i områdesutveckling och bidrar själva, eller i samverkan med andra, till trygga och hållbara bostadsområden. Samtidigt är de en långsiktig och stadig aktör på sin lokala och regionala marknad som bidrar till ökad tillväxt för sin kommun och region.

Bolagen ligger i framkant på tekniksidan med behov av att utveckla avancerade tekniska lösningar som gör både boendet och förvaltningen bättre och enklare. Miljöarbetet står högt upp på bolagens agenda och de arbetar för att skapa ett mer miljövänligt boende och med större miljömedvetenhet i byggprocessen.

Över 300 företag att välja mellan

De lite mer än 300 medlemmarna hos oss på Sveriges Allmännytta har över 14 000 medarbetare. Men de kommande åren behöver de anställa många nya medarbetare. Det innebär att utvecklingsmöjligheterna för dig som är ung och söker dig ut i arbetslivet nu är stora.

Sök direkt via företagens webbar, eller titta på de lediga tjänster som finns här på sidan.

Vill ni platsannonsera hos oss?

Som medlemsföretag har ni möjlighet att platsannonsera här på Sveriges Allmännyttas webbplats, med synlighet i våra nyhetsbrev. Mer info om kostnader och annat finns här.