För att prenumerera, skrollar du ned till den blåa rutan på sidan. Välj det eller de nyhetsbrev du är intresserad av genom att klicka på namnet, fyll i din mejladress och klicka på knappen Prenumerera. Är du medlem och inloggad kan du välja bland samtliga nyhetsbrev.

För alla

Sveriges Allmännyttas nyhetsbrev

En gång i veckan alternativt varannan vecka skickar vi ett nyhetsbrev med de senaste nyheterna, opinionsfrågor, relevanta trycksaker, utbildningar och konferenser, lediga tjänster inom allmännyttan och goda exempel från allmännyttan.se

Tidningen Allmännyttan

När ett nytt nummer av tidningen kommer ut skickar vi ett nyhetsbrev med utvalda artiklar och länkar till tidningen digitalt.

Utbildningsnyheter

Information om aktuella och kommande utbildningar och konferenser som Sveriges Allmännytta arrangerar.

Allmännyttans klimatinitiativ

Nyheter och information om Allmännyttans klimatinitiativ, där allmännyttiga bostadsbolag tillsammans ska göra allmännyttan fossilfri och minska energianvändningen med 30 procent till år 2030.

För medlemmar

För dig som är medlem finns nyhetsbrev från våra experter inom dessa områden: nyproduktion, juridik, energi och miljö, digitalisering, hyror, EU-nytt och ekonomi. De vänder sig direkt till dig med information, nyheter och kunskap, och har lite olika frekvens: 2 till 8 gånger per år.