Senaste seminariet

Marknadsrapport: Vad händer med hyrorna – och varför?

Webbinarium 13 oktober 2020. Ny marknadsrapport om hyrorna presenteras. Vad har utfallet av hyresförhandlingarna blivit? Hur skiljer det sig mellan olika orter? Sveriges Allmännyttas chefsekonom Susanna Höglund visar statistik och Henrik Loveby, vd Göingehem, speglar förutsättningarna på en mindre ort.

Allmännyttans arena

Allmännyttans arenas seminarier är kostnadsfria och öppna för alla intresserade, men du behöver vara anmäld eftersom vi har en platsbegränsning. Seminarierna webbsänds live och går att se i efterhand.

Webbsändningar

Våra sändningar går att se på vår YouTube-kanal. Ibland kan det uppstå problem att ansluta till livesändningen. Då är orsaken ofta att en brandvägg hos dig blockerar.

Tidigare seminarier

Den svenska hyressättningen – i rättslig och praktisk tillämpning

9 september 2020. Titta på vårt digitala seminarium från den 9 september om den svenska hyressättningen där Haymanot Baheru presenterade sin avhandling i civilrätt, en kartläggning i utvecklingen av hyresreglering, bruksvärde, hyresförhandlingar och inte minst begreppet skälig hyra. Dessutom ett panelsamtal med Sten Hansen, Haymanot Baheru, Erika P Björkdahl och Ilija Batljan om hyressättning.