Ej datumsatt
Datum kommer senare.

Är du nyfiken på Allmännyttans klimatinitiativ?

Välkommen att anmäla dig till en träff där vi kommer gå igenom vad Klimatinitiativet är i stort och vad som är syftet med initiativet. Du får höra om målen inom Klimatinitiativet och vad vi gör inom de tre fokusområdena; Effekttoppar och förnybar energi, Klimatkrav på leverantörer samt Klimatsmart boende. Vi kommer också berätta om den årliga inrapporteringen av medlemmarnas energi- och klimatstatistik. Där berättar vi kort vilka delar inrapporteringen innefattar och hur de årliga rapporterna ser ut. Det kommer även finnas tid för frågor.

Tid: 10:00 – 11:00

Vem är träffen till för?

Träffen riktar sig till dig som vill veta mer om Klimatinitiativet; oavsett om du är nyanställd, bara nyfiken eller vill ha repetition i Klimatinitiativets arbete och innebörd. Vi vill sprida arbetet till så många vi kan!

Har ni inte riktigt kommit igång med arbetet eller funderar på att ansluta er till Klimatinitiativet? Behöver kanske fler inom ditt företag veta mer om Klimatinitiativet? Ta med dig några kollegor! Ni är alla varmt välkomna!

Kontakt

placeholder+image
Frida Hansson
Frida Hansson ansvarar för koordinering och administrativa insatser inom enheten för fastighet och hållbarhet.
placeholder+image

Relaterade utbildningar

Nyhet

Minska effekterna av värme och torka

I Sverige bygger vi energieffektiva hus med bra isolering för att skydda oss mot kyla. Efter en lång mörk vinter längtar vi efter ljus vill gärna ha stora fönster med stort ljusinsläpp. Vi har nu fått...