Ej datumsatt
Datum kommer senare.

Är du nyfiken på Allmännyttans klimatinitiativ?

Välkommen att anmäla dig till en träff där vi kommer gå igenom vad Klimatinitiativet är i stort och vad som är syftet med initiativet. Du får höra om målen inom Klimatinitiativet och vad vi gör inom de tre fokusområdena; Effekttoppar och förnybar energi, Klimatkrav på leverantörer samt Klimatsmart boende. Vi kommer också berätta om den årliga inrapporteringen av medlemmarnas energi- och klimatstatistik. Där berättar vi kort vilka delar inrapporteringen innefattar och hur de årliga rapporterna ser ut. Det kommer även finnas tid för frågor.

Tid: 13:00 – 14:00

Vem är träffen till för?

Träffen riktar sig till dig som vill veta mer om Klimatinitiativet; oavsett om du är nyanställd, bara nyfiken eller vill ha repetition i Klimatinitiativets arbete och innebörd. Vi vill sprida arbetet till så många vi kan!

Har ni inte riktigt kommit igång med arbetet eller funderar på att ansluta er till Klimatinitiativet? Behöver kanske fler inom ditt företag veta mer om Klimatinitiativet? Ta med dig några kollegor! Ni är alla varmt välkomna!

Kontakt

placeholder+image
Frida Hansson
Frida Hansson är utbildningsadministratör för utbildningar och konferenser.
placeholder+image

Relaterade utbildningar

Energieffektiviseringsdag

Den här dagen är för dig som arbetar med energieffektivisering i bostadsföretag. Vi träffas, nätverkar och får höra om olika tekniska lösningar samt såklart resultat och rekommendationer. Välkommen! ...