Linda Ryttlefors har en lång erfarenhet från bostads- och fastighetsbranschen, konstaterar Anders Nordstrand, vd för Sveriges Allmännytta.

– Jag är glad för att Linda kan stötta Sveriges Allmännytta under en period som tf kommunikationschef. Hon har en gedigen erfarenhet från bostads- och fastighetsbranschen och kan våra frågor. Med Lindas bakgrund från ett medlemsföretag kommer hon att kunna ge oss värdefulla insikter, som kommer att stärka vårt erbjudande till medlemmarna, säger han.

Linda Ryttlefors kommer att dela sin tid mellan Sveriges Allmännytta och Uppsalahem, där hon har varit kommunikationschef sedan 2011. Hon har också en bakgrund som konsult på varumärkesbyrån Differ, har varit nominerad som årets inhousechef (chef över ett internt team som arbetar med kommunikation och marknadsföring) samt har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Jag ser fram emot att lyssna in tankar från våra medlemsföretag och stötta Sveriges Allmännyttas viktiga arbete under året som kommer, säger hon.