– Det har varit ett mål att öka utgivningsfrekvensen på våra nyhetsbrev sedan årsskiftet. Det känns därför riktigt kul att vi nu är där och att våra prenumeranter kommer att få det senaste från vår sektor tre gånger i veckan, säger Viktoria Raft, tf kommunikationschef.

Sveriges Allmännytta utkommer även med ett nyhetsbrev från Allmännyttan Akademi varje tisdag, med inriktning på kompetensutveckling, och speciella ämnesnyhetsbrev på torsdagarna (till exempel om ekonomi, juridik, energi och från våra initiativ om klimat och digitalisering).

Ett brev om dagen

Tanken är att det allmänna nyhetsbrevet ska erbjuda en bra omvärldsbevakning från både allmännyttiga bostadsföretag, politik och myndigheter medan övriga nyhetsbrev är mer specialiserade och djuplodande inom sina respektive teman.

– Nu kommer vi att skicka ut i princip ett nyhetsbrev per dag, men de ska komplettera varandra, inte konkurrera med varandra. Jag tror att våra medlemsföretag kommer att uppskatta att få det allra senaste i kombination med djuplodande artiklar inom ämnen man själv är intresserad av, säger Viktoria Raft.

Kostnadsfri omvärldsbevakning

Alla nyhetsbrev från Sveriges Allmännytta är kostnadsfria.

Det allmänna nyhetsbrevet med bred omvärldsbevakning är öppet för alla. Om du eller en kollega vill börja prenumerera är det bara att gå in här och skrolla ned till blåa rutan.

Specialnyhetsbreven kan prenumereras av anställda och förtroendevalda i Sveriges Allmännyttas medlemsföretag.

Du kan läsa mer om hur du anmäler dig till experternas specialnyhetsbrev här.