Porträttbild på John Lindell– Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att nu kunna säga att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Det är ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus. Vårt koncept, Hyggebo, är så allmännyttigt det kan bli. Att hyresrätten är, och ska vara, tillgänglig för alla, säger vd John Lindell.

– Vi ser fram emot att få ta del av det Sveriges Allmännytta bidrar med, och på så vis förädla och bli en ännu bättre hyresvärd genom att fortsätta uppföra och förvalta våra bostäder hållbart och långsiktigt.

Porträttbild på Anders Nordstrand– Det är glädjande att Nordfeldts väljer att ansluta sig till oss. Tillsammans kan vi fortsätta värna och utveckla hyresrätten långsiktigt med bra bostäder för alla, säger Anders Nordstrand, vd på Sveriges Allmännytta.

Sveriges Allmännytta representerar nu 320 medlemmar, varav 11 associerade medlemmar, som tillsammans äger över 975 000 lägenheter – hälften av alla hyresrätter i Sverige.